.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Съвети...?

Град
    Пловдив

Съвети...?

Предстои ми с едно момиче да се виждаме просто за секса и тя ми казва, че иска да и е най-хубавото ебане и да го запомни.. Това хубаво ама аз нямам чак толкова голям опит смисъл правил съм го няколко пъти с две момичета но според мен няма да е това което тя очаква, та може ли за някакви съвети как да се представя добре и най-важното как да задържа повече освен презервативите които са за по-дълго задържане?

Не го мисли, така ще се справиш най-добре.Аз като го мисля много и накрая толкова се притеснявам да не сгафа че наишли кво става ? НИЩо ! дори не ми става от притеснение... Просто слагай кондома и си представи че ебеш курва която поече няа да видиш и искаш да си напраиш твоя кеф на макс... това е съветът ми : ).. Само недей го мисли прекалено много да не стане като при мен, че толкова скунфузно за нищо друго през живота ми не ми е било...

можеш да я подпиташ няколко дена преди това, какво и харесва и тн. .. да се информираш, дето се вика, и не се притеснявай, съгласна съм с Korlash..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се притеснявай. Не му мисли толкова. Няма как просто да изчетеш разни статии и подобни и да й доставиш най - голямото удоволствие. Пък и то си става взаимно. Не само тя да очаква нещо от тебе , а и да даде в замяна.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хахах изпушете едно козче!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Хахах изпушете едно козче!
    +1 напуши се и давай смело ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от musshy Виж мнението
    +1 напуши се и давай смело ..
    Хаха голяма веселба ще падне

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Питай я какво й харесва,не мисли толкова какво ТОЧНО правиш, не е инженерна наука, ами секс, джаснете по едно уиски и .. нека да Силата бъде с теб.

не му мисли толкова много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си