.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1950

Hybrid View

Banned Мега фен
    n3zabrawiimaa

1во можеше да го напишеш нормално .. 2ро .. не за първи път го правя това с иглата,но за първи път ми се случва това,а и едва ли се е инфектирала.. все пак.. мерси.. сега и сложих крем Здраве и след малко ще го махна и ще я мажа със спирт...

millmii мерси.. само дето за първи път ми е случва и не знам до колко дена ще мине.. на теб за колко г/д. ти минава ?

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    n3zabrawiimaa

1во можеше да го напишеш нормално .. 2ро .. не за първи път го правя това с иглата,но за първи път ми се случва това,а и едва ли се е инфектирала.. все пак.. мерси.. сега и сложих крем Здраве и след малко ще го махна и ще я мажа със спирт...

millmii мерси.. само дето за първи път ми е случва и не знам до колко дена ще мине.. на теб за колко г/д. ти минава ?
    За жалост ми отнемат г/д една седмица, но аз вече спрях да ги третирам по никакъв начин, защото и без да я пипам и след като я разчопля заздравителния период е еднакъв,а болката е 3 пъти по - голяма ( и се вижда много повече..) .. в момента пак си патя .. като цяло аз слагам само спирт и крем Здраве, но и хидратиращ крем през деня (Здравето-вечер), защото се изсушава иначе.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си