.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Към момичетата !

Момичета , в навечерието на този празник изкам да ви кажа да не богохулствате ! Днеска се хапва само постно без месо така че , внимавайте какво правите в кревата на приятелите си !

П.П: Весели празници на всички ! И помнете ,че в този живот има само две неща с който може да се прекалява - пиенето на ВОДА и СЕКСА... така че пак внимавайте..

Супер фен Аватара на HolyShit
    Нито с пиенето на вода е добре да се прекалява,нито със секса? ....

Професоре , колкото стаж имам из залите ти толкова косми по главата нямаш първо. Второ чети внимателно какво съм написал -" И помнете ,че в този живот има само две неща с който може да се прекалява - пиенето на ВОДА и СЕКСА... така че пак внимавайте.. " "Нито с пиенето на вода е добре да се прекалява,нито със секса? .... " , ти ако не правиш разлика между МОЖЕ да се прекалява и ДОБРЕ да се прекалява аз правя. Извинявам се но ето такива дървени философи най ме нервират като седнат утях пред компютрите и се заядат за всичко написано , а навънка са послушни котенца. Та да не продалжаваме спама аз бях до тука , който изка да ме съди какво съм писал който изка да се радва... то човек да не пусне някоя шега и по празниците за повдигане на духа.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пиле, по време на целия пост не трябва да се хапва мЬесо Освен това са забранени и плътските удоволствия , тъй че трябвало е да пуснеш темата от началото на поста , а не да се сещаш в навечерието на празника!
    maDamn

А ти постил ли си през сичките дни и спрял ли си плътските удоволствия само ми кажи ?

anonymous708973
    Guest
    Дървен философ си ти. Не ДНЕС се хапва постно, а през целите ПОСТИ - логично.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Yligyfrena Виж мнението
    Професоре , колкото стаж имам из залите ти толкова косми по главата нямаш първо. Второ чети внимателно какво съм написал -" И помнете ,че в този живот има само две неща с който може да се прекалява - пиенето на ВОДА и СЕКСА... така че пак внимавайте.. " "Нито с пиенето на вода е добре да се прекалява,нито със секса? .... " , ти ако не правиш разлика между МОЖЕ да се прекалява и ДОБРЕ да се прекалява аз правя. Извинявам се но ето такива дървени философи най ме нервират като седнат утях пред компютрите и се заядат за всичко написано , а навънка са послушни котенца. Та да не продалжаваме спама аз бях до тука , който изка да ме съди какво съм писал който изка да се радва... то човек да не пусне някоя шега и по празниците за повдигане на духа.
    Кибер боец

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дървен философ си ти. Не ДНЕС се хапва постно, а през целите ПОСТИ - логично.
    Това не ми го обеснявай като незнаеш какво имах в предвид да кажа на човека който ми обеснява какво се правило по поста и какво не.. като нямаш въпрос към теб ще те помоля да си малчиш
    А отностно долния пичага - Ако изкаш да си пробваш мускулите дали даржат драсни на лично , че си ми доста познат ?

Град
    Beyond reality
    Пиле, за съжаление от повече от месец съм си на сухо ,така че може да се каже - Да. Та не ми ги разправяй тия на мен.И какъв въпрос очакваш да има Пантерката,че да пише в темата ти?! Ясно ни е какво имаше предвид, работата е там,че не се изказа правилно и че темата е адски безсмислена!
    maDamn

Ти виж ти колко си разбрал.Имах в предвид , че като нямам въпрос към нея да не се меси , а ти ко ми обесняваш ? А на теб изкам да каже , че това че си на СУХО е защото явно нямаш приятел , и едвали си на пости от 1 месец така , че не си ти човека който трябва да ми каже и да ми направи забележка отностно това......ПИЛЕ

Град
    Beyond reality
    х ,ама ти да не се засегна нещо Да на сухо съм защото вече нямам приятел, щом си констатирал този факт,явно си констатирал факта и че съм момиче, а само да те светна ,пиле, че се пише иСкам Все пак е форум и ще обеснявам каквото искам и при положение ,че правиш такава тема имам право и забележки да правя Айде със здраве и Весели празници!
    maDamn

хаха..засегнал съм се аз....боже...просто се чудя как уж се правите на големи хора а всъщност половината сте с детско разбиране и умове... А да не говоря че след един-два поста на лично и глътвате бастуна, не ми се иска да ви видя реакцията навънка...затова ви казвам като знаете , че несте такива НЕСЕ правете на такива каквито несте пред компютърчетата ви . Със здраве - трийте темата , че ми става нервно още като ви видя мненията ^^

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Само да отбележа, преди да ти заключа тъпата тема: ''Не се'' и ''не сте'', се пишат разделно. За другите грешки няма дори да коментирам. Дано Дядо Коледа ти донесе учебник от първи клас.
    Последно редактирано от Extremescream : 12-24-2011 на 20:22
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си