- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :( .. Какво Да Правя ?? ..
Има едно момче, което познавам още от лятото .. Той учи в моето училище и се виждаме често. Пишем си и т.н. Казва ми, че ме харесва, но 2-3 приятели ми казват, че той си бил играел с мен, докато си намери друга ;хх .. Аз му казах, че може и с мен да си играе така, както и с другите.. А той ми отвърна 'Ще ти докажа..на 9ти' пък и на 9ти ще бъде следващия път, когато ще се видим.. Наистина не знам какво да правя, защото почнах малко по малко да го обичам ;х .. Някои ще кажат, че не мога да обичам толкова рано, но не е вярно ;х Да му вярвам или не ??.. ( А пък едно момче от нашия клас иска да тръгнем .. но аз още не съм му казала окончателен отговор ;х .. защото чакам Него .. а не му отказвам, защото ми харесва и ако Той ме лъже мога да бъда със съученика си..)
Кучка съм била ?!
Всеки си има характер..!!
Уличница съм била ?!
Ее..по покривите ли да вървя..!?
Всяка вечер съм била с различни мъже..!!
Ми откъде да ги взема еднакви..?!
Спала съм с мъже..!!
тЕ Оставят ли те да спиш ;d ?!
Избора си е твой. Ти решаваш какво да правиш. Не тръгвай със съученика си, ако не изпитваш нищо към него. После ще съжаляваш![]()
Ами... Харесва ми, но много по-малко от Него.
Кучка съм била ?!
Всеки си има характер..!!
Уличница съм била ?!
Ее..по покривите ли да вървя..!?
Всяка вечер съм била с различни мъже..!!
Ми откъде да ги взема еднакви..?!
Спала съм с мъже..!!
тЕ Оставят ли те да спиш ;d ?!
"Обичам" не е случайна дума. Обичам семейството си, не приятелката си. Не бързай толкова с обичта, изчакай да видиш какво ще ти докаже на девети. А приятелките ти ти препоръчвам да не ги слушаш - женската злоба и завист край нямат.
Обичала, дръжки.
Тва да не ти е договор? Чакаш Него, ако той те остави, тръгваш със съученика си, а ако Той иска да ходите, зарязваш съученика си? Ако бях на съученика ти, досега да съм ти била шута.
Ей, не го обичаш - мога да ти гарантирам (личен опит) - просто е силно влечение.. Но все пак - пробвай с него. Когато той си намери друга и ти ще си намериш друг... Не е някво супер сложно ;д
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Питаш дали да му вярваш? Еми, още е прекалено рано. Поизчакай го да се помъчи малко, да направи нещо за теб, да го опознаеш по-добре. Просто не избързвай нито със съученика, нито с другия. А ако с тоя другия не се получат нещата, не те съветвам да тръгнеш със съученика, само защото не е станало с другия. Това с "резервните варианти" просто си е подличко спрямо "резервата"..
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Немисля че го обичаш а имаш моменти симпатии!
Това със съученика ти ми изглежда като резервен вариант. Както казаха по горе може да са моментни симпатии, но не симпатията определя това с кого да бъдеш. Има къде къде по важни и значими неща. Приятелките ти просто не ги слушай, не знаеш коя с какъв замисъл ще ти го каже ... аз съм имала такива приятелки и просто от такива бягай надалеч.. виж какво ще ти "докаже" на 9ти ама да не стане така да ти каже една две захаросани думички и ти айде с него съм. Имай си едно наум .. поне докато го опознаеш и разбереш какви наистина са му намеренията. А и това момче от класа ти .. дори сега да сте заедно после ще съжаляваш, така че добре си помисли. Айде успех и умната ;р