.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: ужас

ужас

Как може някой момичета да се излагат така?!
    Момичето е красиво,но не се поддържа. :l

какво по-точно имаш предвид?? веждите??

Banned Мега фен
    ^ мисля че да .. иначе да.. хубава е,но веждите и не са оправени и все пак не трябваше да пускаш нейна снимка а може би само веждите примерно

Мега фен Аватара на koshtramba
    И мустаци виждам. Мдам.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какъв ви е по - точно проблема , не разбрах ? Нали вие не се излагате ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

И какво? Ние ли да й оправяме веждите? Всеки сам си решава.
    It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe

е ии не че не се поддържа.. може пък не иска момичето бе кво толкова има БАХТИИИ хората дет сте само гледате кого да унижавате.. сеедно това е голям проблем, а относно към АВТОРКАТА как не те е срам да качиш снимка и така да се подиграваш всеки си има свой живот всеки квото иска прави,... !!!!!

anonymous708973
    Guest
    Мацката ще е доста добре, ако си оправи веждите и мустака.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    И какъв ви е по - точно проблема , не разбрах ? Нали вие не се излагате ?
    Аз не видях мустаци.. Ами ако си пуска веждите за да им направи друга форма, примерно .. но вие не се замисляте, критика да има
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    няма ли администратори да изтрият тая тъпа тема ?! за кво веднъж поне не си замълчите и не бъдете по-етични в изказванията си спрямо другите? какво ви е направило момичето че и качвате снимката и плюете по външния и вид..
    не знам що за хора се забавляват така

Супер фен
    както каза едно момиче по-горе сигурно си пуска веждите, за да им направи друга форма
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Качих и снимката,защото се мисли за велика.Сложила я е за главна,иначе обижда едно момиче,че била дебела.
    Последно редактирано от nikoleta93 : 12-24-2011 на 17:39

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Авторке,ако можеше да се погледнеш отстрани щеше да се скриеш в някоя миша дупка ... Аман от прости,ограничени същества ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Хайде,хайде точно от теб пък не искам мнения.Хах аман от патки,където се мислят за нещо повече от другите и се чудят кой да обидят,защото трябва да избият комплекса.И това съм сигурна,че не го мисля само аз въпреки че другите не го казват.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Човека с комплексите в случая си ти Само някой с много ниско самочувствие би тръгнал да качва чужди снимки в някакъв си форим,защото видиш ли човека от снимката е казал нещо за някой друг ... (rofl)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    аз мога да кажа, че ЗоРиТу си е права
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Моля ви личните си проблеми да НЕ ги разрешавате във форума. Да, глупаво е, че момичето от снимката обижда, без да се е погледнало в огледалото, защото не са само веждите и мустака са и проблема, ама и пъпки има, но форума, не е място за обсъждане на пуберски вражди.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Като искаш да злепоставиш някого го направи на живо и му го кажи в очите, а не на непознати които за пръв път виждат това момиче. В главата си като гръмнал бойлер в трастика!!!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Моля ви личните си проблеми да НЕ ги разрешавате във форума. Да, глупаво е, че момичето от снимката обижда, без да се е погледнало в огледалото, защото не са само веждите и мустака са и проблема, ама и пъпки има, но форума, не е място за обсъждане на пуберски вражди.
    ++++++++++++
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Ако трябва да критикуваме - и носът й е ужесен, но това ли в целта (много сте тъпи, честно!) ??!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Авторке много си елементарна . Лесно е да пуснеш на момичето снимката тук и да плюеш по нея.Така , както я гледам съм сигурен , че е 100 пъти по готино гадже от тебе и това не само защото ти си задръстена.Хубаво , че е тоя интернет някой да си избивате комплексите , като сте страхливци в реалния живот П**ко с***ана!!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    аз мога да кажа, че ЗоРиТу си е права
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    както каза едно момиче по-горе сигурно си пуска веждите, за да им направи друга форма
    Ти свое мнение имаш ли изобщо??

-
    Че има косми момичето, има. Нямаше нужда да се прави нова тема и да се качва нейна снимка. Авторке, ако наистина си набор 93 .....................

Това на авторката си е направо избиване на комплекси.Всеки сам решава дали да си скубе веждите,мустака и т.н.Така като прочетох темата nikoleta93 ми се видя по-жалка,отколкото момичето на снимката,както тя се опитва да я изкара.

Като качваш нейна снимка за да я унижаваш, падаш по-долу от нея...тя обижда друг, но пък поне му го казва директно а не качва снимки по форумите за да се подиграва и да не си е оправила веждите аз също и кфо? Да ти пратя ли моя снимка и нея да качиш?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нямам думи....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си