.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    българите и българките са хубави до 23-24 , не ви ли е праило впечатление че момичетата на 23-4 мязат на 30 годишни , а момчетата от цигари , нездравословно хранене и лежанка пред компа изглеждат по на 40 на същите години
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn Виж мнението
    българите и българките са хубави до 23-24 , не ви ли е праило впечатление че момичетата на 23-4 мязат на 30 годишни , а момчетата от цигари , нездравословно хранене и лежанка пред компа изглеждат по на 40 на същите години
    Има нещо вярно. Като се замисля дори си много прав. И като цяло българите сме грозен народ, пък който каквото ще да кавза. Аз рядко виждам красиви хора по улиците, дори и по телевизията. Но съвсем на близо до нас, в Сърбия - е няма такава красота - и жени и мъже - направо да ги нае*еш всичките.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn Виж мнението
    точно, българките са в форма до 25 максимум и после стават някви хипопотами, изобщо не знам защо много хора смятат българките за красиви при положение, че изобщо не е така. Момче на 30 и момиче на 30 ще са все едно майка и син
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    точно, българките са в форма до 25 максимум и после стават някви хипопотами, изобщо не знам защо много хора смятат българките за красиви при положение, че изобщо не е така. Момче на 30 и момиче на 30 ще са все едно майка и син
    Абе прав си. Ама все пак има и много красиви българки, макар и малко. В действителност повечето мъже в българия са по-хубави от жените. По-често се срещат красиви мъже, отколкото красиви жени. Но и мъжете тук не са кой знае какви красавци. Абе простотията, тъпотията и злобата погрозняват хората. А тук бълва от такива.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Абе прав си. Ама все пак има и много красиви българки, макар и малко. В действителност повечето мъже в българия са по-хубави от жените. По-често се срещат красиви мъже, отколкото красиви жени. Но и мъжете тук не са кой знае какви красавци. Абе простотията, тъпотията и злобата погрозняват хората. А тук бълва от такива.
    Иначе съм съгласен за сръбкините ще добавя също така украинките, рускините , унгарките, чехкините, и скандинавките
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Иначе съм съгласен за сръбкините ще добавя също така украинките, рускините , унгарките, чехкините, и скандинавките
    Да, и аз съм абсолютно сългасен за украинките, рускините, унгарките, чехкините и скандинавките. Бих добавил и жените от прибалтийските държави -естония, латвия и литва, както и беларуските. А в интерес на истината има и азиатки, които ми вдигат шнура, но не всичките

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Да, и аз съм абсолютно сългасен за украинките, рускините, унгарките, чехкините и скандинавките. Бих добавил и жените от прибалтийските държави -естония, латвия и литва, както и беларуските. А в интерес на истината има и азиатки, които ми вдигат шнура, но не всичките
    да бе за тях бях забраил прав си, а иначе аз говоря за европейките другите не ги намесвам
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    То Рафи бил девствен, вие за Моисей прасето проблем правите

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    То Рафи бил девствен, вие за Моисей прасето проблем правите
    Наси, ще те е*е отбор от власи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове