- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- OMG и Мойсей от Х фактора бил детствен!
О, представителят ни в Англия се обади. Така скъпи Oy7ofCon7roL аз не ръся морал. (Потърси си значението на думата в речника...) Вместо да си замълчите като себеуважаващи се същества, вие продължавате с глупостите. (Ти малко по-нормално и възпитано от ЕбачаКон, но все пак..) Просто се опитвам да покажа, че има и умни хора в тази държава. Инат съм и докато не си замълчите, няма да спра да ви показвам колко сте елементарни, използвайки собствените ви постове.![]()
Аз съм деТствен защото по цял ден правя 110 килограма лежанка пред компа.Не, сериозно, научете го този български език![]()
ем за ко го прайш ве бай хуй ???![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Леле, ама ти си по-тъп отколкото очаквах. И май нещо много бързо се научи да пишеш а? хахаах Смешковци! Хората се бъзикат с него, а той им вика "мерси,мерси" и "гердея се с това".
тоя с щангите нали се сеща че и 200 кила гигант от мускули да стане , пак ще му чупа едно шише в главата и ще го завържа да го изтезавам и ще мине през ада![]()
не е важно да имаш здрави ръце , а да не ти пука и да имаш здраво сърце
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Що за учител би дал диплома за 6.00 на такъв като теб?! Няма да е много умен или просто на човека му е писнало от теб и си е търсел начин да се оттърве от теб. (Надявам се на второто, защото първото говори много много много лошо за образователната ни система.)
Само да отбележа, че дума "глупендер" няма, но поне почна да пишеш без правописни грешки...
Висш и недосегаем си само по простотия. И колко време си тормозил горките хора, че да ти дадът изпита? Ох, горките...
"Никога не съм писЪл с правописни грешки" Колкото и голяма да е иронията, тук имаш правописна грешка. И как не разбра, че съм момиче, бе?
Не спря да си измисляш думи. Толкова ли не знаеш думата "селянин"?! Не е трудна, хайде като добро момче, научи поне едно нещо.![]()
Тъй като мен ме изолирахте от разговора аз мисля да си лягам![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...