.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Болка по време секс

Ситуацията ми е такава: С приятелката ми водим редовен сексуален живот (правим всеки ден секс), обаче решихме да го понамалим и не сме правили от две седмици. На втората седмица към края решихме да правим, но като започнахме, вече я бях подмокрил и като го вкарах, нея я заболя, а бях много нежен. Пробвахме пак, обаче тя каза че усеща пареща болка. Поспряхме се. След няколко дена пак пробвахме пак и се повтори пак същата ситуация. И вече на следващия ден и дойде цикъла. Днес и свърши уж и се опитахме да правим любов, но нея пак я заболя.. Тя казва, че като и го вкарвам наполовина я боли , но като го вкарам целия усещала по-силна болка..Не знам какво да правим.. Дайте съвет ако сте били в същата ситуация И пак казвам при всеки един опит я подмокрях и бях много нежен

Братле има вероятност да се е разранила или да получава раздразнение от често правеният секс.Според мен е от това.
    С или без гума го правите?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    Братле има вероятност да се е разранила или да получава раздразнение от често правеният секс.Според мен е от това.
    С или без гума го правите?
    Ами различно, последния път като я заболя беше без презерватив, а по предишния със и пак я заболя .. Но по често го правим с презерватив

Вагинален вестибулит бих казал,защото това е от протриване сменили сте позата и се е зачервила и раздразнила.
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Вагинален вестибулит бих казал,защото това е от протриване сменили сте позата и се е зачервила и раздразнила.
    Ами какви мерки да предприемем?

Пробвай с вазелин,така ще я омекотиш например от аптеките вземи "Глайтелен" аз съм го използвал много помага.
    Другото,което е когато го правите говори,така че да остава спокойна,защото повечето е от психологични причини накарай я да се чувства най-върховната.
    Ако не помогне това,трябва да отиде на лекар да й изпишат антибиотици или/и естроген.
    Спокойно и весели празници !
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Пробвай с вазелин,така ще я омекотиш например от аптеките вземи "Глайтелен" аз съм го използвал много помага.
    Другото,което е когато го правите говори,така че да остава спокойна,защото повечето е от психологични причини накарай я да се чувства най-върховната.
    Ако не помогне това,трябва да отиде на лекар да й изпишат антибиотици или/и естроген.
    Спокойно и весели празници !
    А вагиналният вестибулит нещо сериозно ли е? Благодаря много за съветите Весели празници и на теб

Не е сериозно така се нарича състоянието когато момичето получава парещи болки.
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

anonymous708973
    Guest
    Решили сте да намалите секса ли? Това ми звучи като "намалям цигарите", само че да намалиш цигарите е умно, а да намалиш секса е върховна простотия без смисъл.

Да ходи на гинеколог.

Не е сериозно така се нарича състоянието когато момичето получава парещи болки.
    А с крем "Здраве" ако се маже, дали ще и помогне?

Не е препоръчително
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Не е препоръчително

хихи защо? Аз не ти говоря преди секс да се маже, а през деня... Не говоря да го използваме като вазелин

НЕ съм чувал за обикновен крем да се използва за влагалищни проблеми...
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мисля, че е отвикнала така да се каже. Когато сте правили редовно секс е имала нещо като тренинг, а като сте спрели тотално (2 седмици) и тя е отвикнала. Нещо такова.. пробвайте с вазелин. Но иначе е по-добре да отиде момичето на лекар и те ще и кажат.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Отчайвам се! Отвикнала била от секс...
    Да отиде на гинеколог. Може да е протриване, но може и да е някаква инфекция.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Отчайвай се, няма лошо : )
    Последно редактирано от musshy : 12-27-2011 на 18:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си