- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Честито рождество Христово
Всъщност си прав. Няма НИЩИЧКО обидно в това което каза.
То да си призная и на мен ми е малко мъчно за християните. По абсолютно същия начин по който ми става тъжно ако видя дете със синдрома на Даун, частична анацефалия и шизофрения да пърди докато се чеше по задника и после си ближе ръката, за да види какво е на вкус, след което да си удря тъпото лице в прозореца докато всички нормални деца му се подиграват.
Изобщо не разбирам как съм можал да се обидя от твоето изказване.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
познавам тиранията на дявола, познавам заслепението на греха - няма как да не ми е жал за неверниците.
Оф бе хора спрете се
Вярата независимо от религията е важна само за едно - да оцелееш в тежко положение , да не се предаваш
Има много случаи ,когато вярата е докарвала хора до по-голямо мъчение, които в последствие умират!
Има и много случаи ,когато вярата е спасявала хора в кризисно състояние
Така ,че не се знае нищо!!!
obvious troll is obvious..
Иначе продължавай си дрънкаш![]()
Хич не ми пречиш![]()
То човек като няма кво да прави по цял ден,все някак трябва да си запълни времето..
Само едно мога да призная на gandalf , умее да ползва чичо гоогле![]()
аз пък вече успях малко да поспортувам, днес ми беше тренировката за корем и крака.
Сега отивам да плющя манджаааа, макар, че е малко късно вече. И да си пийна ракийката за гандалф, дето му, обещах.
Последно редактирано от evropeiski : 12-26-2011 на 19:33
Съня е важно нещо за спортуващия! : )
От сън спомени няма... Айде аз тръгвам, че и без това освинихме темата.
Може и двамата да плющим, ама първо трябва да се оженим.
ей моме, ако така се държиш момците ше бягат от тебе.
Бъди по-тактична. Можеше да кажеш, "много си готин и любезен, ама си имам работа" или нещо такова да кажеш, а ти направо ме закова.
Последно редактирано от evropeiski : 12-26-2011 на 19:49
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
AwE ГОЛЕМи шмадки сте всички ;DDD
Честито Рождество Христово на всички християни! http://epicureans.org/wp-content/upl...sus-Christ.jpg
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”