.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116
    Повече от фен Аватара на evropeiski

Честито рождество Христово

Бог се роди! Спасител!
    Честито Рождество Христово!

Мега фен Аватара на Concussion
    Светли празници на всички християни.

^ ей, много готино

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аууу, колко еврейско.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

^ Бих казал Библейско.
    Бедничките неверници, тъжно ми е за вас.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Миличък, много ми е трудно да се сдържам да не ти постна една тухла информация на главата, как празникът Сатурналия е осиновен от църквата през 525-та, понеже езичниците не щели да спрат да си подаряват подаръци на този ден и как другите неща са взети едно-към-шибано-едно от традиционното празнуване на слънцестоенето.

Moля те, не ме изкушавай. Не искам да отново да ставам задник точно по празниците. Вярвай си тихичко там и се радвай, не бъди нагъл.

Айде весели празници на всички и не бъдете задници.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

^ А точно пък за тебе, тая вечер ще пийна 100 грама ракийка, за твое здраве и да ти дойде акъла, да се вразумиш, дай Боже.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Пак ще почне с broscience и тук

Някои хора си нямат работа и по цял ден се чудят ква простотия да напишат в някой форум да си изтъкнат .. Я живейте.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Споко, и ти си дебел, ама никой нищо не ти казва.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ и ти си много здрав и никога няма да успея да стигна твойто ниво в която и да е сфера
    Да,съгласен съм )

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    .

Аре спри да се правиш на много ерудиран като използваш тъпи изказвания. Никога не съм поствал "псевдо наука" или правил препратки към някакви тъпи сайтове.

До сега съм линквал почти винаги или към мнения на известни учени или изследователски тела, или към конкретни изследвания от google scholar, или към уикипедия.

В интерес на истината твоят хомоеротичен идол, чиято страна явно взимаш е този който тотално осира теми или с линкове към тъпаците от creation science или някакви "сентенции", изнасилени опитити за конвенциална мъдрост.

Никой не изпада в религиозен ужас като употребяваш тъпи изрази от тъп жаргон. Не си давам моето мнение че да го правиш, най-малкото. Не беше толкова отворен като се "фукаше" с почти десетилетното ти образование по религия, което те доведе до казването на малоумщина, която беше доказана за грешна от атеисти, хрсистияни и самата библия. Тогава не беше много отворен. Тогава не беше "broscience" което ти казахме. Тогава просто си сви перките и бега позорно, направи така и сега, когато поне нямаш какво да кажеш изначално.

Айде със здраве, казах че ми е трудно да се сдържам, а не искам баш по празниците да си развалям настроението

Banned Мега фен
    ;dddd ;DDDD

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Споко, и ти си дебел, ама никой нищо не ти казва.
    Кой е дебел, ма кравоо, ти него нема така да обиждаш...
    Аз не съм християнка, но реших че не е редно да пиша глупости в тая тема, а картинката е подходяща... Някои хора наистина явно си нямате работа и не знаете как да се забавлявате и да убивате скуката по друг начин... Жалко за вас.

Banned Мега фен
    оф ако вчера действах и вечерта бях я намерил къде живее и подарил цветя за Коледа - щеше да е коледно чудо,но аз не можах и Бог реши на ни убие всички ...
    Все още имам вяра, но не знам вече...

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    оф ако вчера действах и вечерта бях я намерил къде живее и подарил цветя за Коледа - щеше да е коледно чудо,но аз не можах и Бог реши на ни убие всички ...
    Все още имам вяра, но не знам вече...
    Е ти не я знаеш къде живее, пък толкова я обичаш...

Banned Мега фен
    ами ние не сме ходили заедно още де ... Знам само в кой квартал живее
    Ама това не пречи , да я обичам и продължавам да я обичам , въпреки че тя май не ме харесва ,защото май харесва един от Италия дее и не ми отг на отчаените коментари във фб , и не ме вижда ,че съществувам и не ме харесва сигурно
    но аз искам на живо да и кажа ,че я обичам , а трябваше на Коледа да го направя , защото не знам много съм тъп значи знам

има свидетелства от 2 век, в които се споменава, че Рождество Христово се е празнувало на 25 декември.
    А това че, когато християните са празнували Рождество Христово, езичниците са празнували зимното слънцестоене, това е така, но единия празник няма нищо общо с другия. А и в крайна сметка, християнската символика е претопила езичеството, макар, че и досега живее спомена за някой езически обичай, запазили се от езическите времена.

Правилно е да се казва Рождество Христово, а не Коледа. Коледа е запазил се спомен от езически празник.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-26-2011 на 17:42

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    ами ние не сме ходили заедно още де ... Знам само в кой квартал живее
    Ама това не пречи , да я обичам и продължавам да я обичам , въпреки че тя май не ме харесва ,защото май харесва един от Италия дее и не ми отг на отчаените коментари във фб , и не ме вижда ,че съществувам и не ме харесва сигурно
    но аз искам на живо да и кажа ,че я обичам , а трябваше на Коледа да го направя , защото не знам много съм тъп значи знам
    Недей така, пожелавам ти да намериш щастието! Всичко ще се нареди, ще видиш, Коледа е, мисли хубави неща.

Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението

Правилно е да се казва Рождество Христово, а не Коледа. Коледа е запазил се спомен от езически празник.
    Зависи какво празнуваш. Ти празнуваш Рождество Христово, други - Коледа.

Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    .
    Ох, момче помолих те да не ме караш да ти осирам темичката допълнително! Поне си прочети библията да знаеш че Йешуа е роден късна пролет или ранно лято и не се излагай повече.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nativit...ivity_accounts

(са ше кажеш че статията за джизъс дето се гледа и едитва от 1000 християнина дневно е конспирация нали?)

Отделно че това, което написа по никакъв начин не е в противовес на моето становище.

Ех, че се депресирам бе. Отивам си, не мога, ще стана още по-гаден ;(
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    [b]Ох, момче помолих те да не ме караш да ти осирам темичката допълнително!
    аз не те карам бе, недей да ми прецакваш темичката, айде да те видим сега.

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Поне си прочети библията да знаеш че Йешуа е роден късна пролет или ранно лято и не се излагай повече.
    Къде го пише т'ва?
    Последно редактирано от evropeiski : 12-26-2011 на 17:49

Оф, Гандалф, абе к'ва е тая мания да даваш някакви линкчета, минкчета и да пишеш километрични постове в един тийн форум за деца, които ще има да си променят възгледите за света още поне 10 пъти и го четат точно пет човека?! Остави го да вярва в каквото си иска, баси... Откъде ги намираш тея нерви и енергия изобщо... Баахти, то вместо да се разтовари и обогати човек, още повече се натоварва...

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Остави го да вярва в каквото си иска, баси...
    Ама то и атеистите вярват, целия живота е основан на вярата и надеждата, ако човек няма вяра и надежда то, той не може и да живее, би умрял или се самоубил в отчаянието си.
    Ти като си вземеш нещо за ядене нали трябва да вярваш че то няма да те отрови, ти не си сигурна какво съдържа, налага ти се да вярваш, за да го изядеш.
    Бог е устроил човека, че да живее с вяра.

^
    ^
    Казал съм и ще повторя - скука, а и това ме кефи. Току-виж някой се пообогатил наистина, има такива хора и го оценяват.

^ А ти не ме подстрекавай към осиране с тъпи изказвания! Два поста не можа да изтраеш без да споменеш "нехриситяни" с лошо. А и продължаваш с глупостите - не използвай думата "вяра" в смисъла ѝ на "преструвам се че нещо е вярно въпреки че нямам доказателства за това" като синоним на "живея така, сякаш най-логичния развой на събитията ще се случва в по-голямата част от случаите". Едно е да вярвам че доматите в салатата няма да избухнат ако се изпърдя докато мисля за числото три, и е друго да вярвам че някакъв каанатски бог и пантеона му, са се преправили малко и са решили да променят света, след като горе-долу една трета от историята му са си чесали мъдата, като изпращат един малоумник да говори за няколко години в най-дивата част на пустинята, вместо на 50 места едновременно, в Китай, където хората могат да четът и пишат, в Рим където документират всичко, в Америките където има империи.

НЕ!

В средата на пустинята некъв дето си е бърсал гъза с царевични мамули ще дрънка, колкото да се запълнят стотина странички и това ще е достатъчно.

Едното е логична "вяра", а другата е откачена "вяра". Еднакви са до толкова до колкото и една кола или трактор са "живи", както и котка или човек са "живи", понеже имат някакви сходни процеси.

The Bird of Hermes

Banned Мега фен
    Оф бее gandalfepi4 ги пише тези неща ,защото evropeiski го провокира още с първия си коментар
    ,, Бих казал Библейско.
    Бедничките неверници, тъжно ми е за вас.''
    За кво го написа това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си