.
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Threaded View

Супер фен Аватара на Irti
    През колкото и дребно сито да са минали има неща, които няма да разбереш за тях, ако решат, нали знаеш.

Идеята е, че авторката търси постоянно кусури - пък после самотна.

Хубаво е да имаш претенции, но не към всяко нещо както тя. Постоянно търси и открива неща, които не й харесват. Еми как ще си намери приятел? Поне да пробва с няколко и сама ще види - това ми е мисълта. Във всеки човек може да се открие нещо.. тъпо.

И защо да е лошо за мен? Аз имах дълга връзка, която завърши с чеп за мен (ти даже беше прочела темата ми и даде коментар там) и сега си живея живота и не търся в никоя нищо - защото за момента не ми трябва. Когато искам отново сер. връзка - ще проявя капризи, но далеч не такива като нея. Бившата ми беше най-нормална жена. Ако извадя един списък с нещата, които искам в някоя - никоя няма да ги има - с никоя няма да бъда. Съгласявам се с това, което има и търся част от това, което искам - пък после обикновено става да открия и още.

Твоя приятел в момента е прекрасен, ако ти изневери ще стане отвратителен.. нормално. Колкото и да си бдителна стават глупости.

Сърцето има доводи, които разумът не познава.

Последно редактирано от Irti : 12-28-2011 на 07:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си