- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да питам момичетата и тука...
Бихте ли правили компания на момче срещу заплащане. Уточнявам без целувки, Секс и т.н. и за колко?
Спорим с един индивид, според който повечето момичета ще се навият за от 10-20 лева - максимум 30.
Първо,не е бих, второ - 10,20 или 30 лева cа прекалено малко пари да си с човек към, който нямаш чувства или искаш да се отдадеш. 200 кинта![]()
Ти ще му правиш компания само, без физически контакти, кой ще ти даде 200 кинта, за тия пари ще си викна 20 годишна студентка.
Последно редактирано от yakuza_ : 12-28-2011 на 07:48
n00bs
Демек нещо като ескорт?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ако си яка п*тка, а той е комплексар и иска да го виждат с готини момичета, да ти даде 20 кинта само за да отидете на кафе за 2 часа примерно.
n00bs
аха. Вчера по скайпа питах 5 момичета - 2 биха и без пари, ако мястото е хубаво
другите по 20 лв някъде викаха.
момичетата трябва да ни плащат за да излизаме с тях не ние на тях..откъде на къде за какви се мислят
6б3З10
момичетата трябвало да плащат.. Я ИДИ СЕ ГРЪМНИ, ти къв си и за какъв се мислиш, пффф тъпак,
** по темата 20 лева да,да НАЙ-МАЛКО 50лв, пък ако не и повече
200 кинта хаха ее малко е повечко това
цената би трябвало да зависи от това, каква е лицеприятността на човека, който има нужда от 'компания' ... ебати думата написах, амм както и да е ;д .. тоест, колкото е по-грозен, толкова повече ще се изръси... капиш?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Зависи. Ако момчето е някакво мило и смотаничко сигурно ще ми стане жал за него и ще изляза с него от съжаление и добри чувства, за да се почувства по-добре. Ама ако е някой надут комплексар, дето се мисли за голямата работа, а всъщност е пълна отрепка ...
ой мише имаш ли дебитна карта пращам ти паричките и после ще се разходим нали пяхяхяхяхя
6б3З10
Съгласна с Mi6inka. Дожалява ми за такива момчета и бих се навила за без пари.
yep.... reality bites -.-
ако ще пращате пари да дам и моята карта :С че НГ идва и там отиват кинти
n00bs
оф хуу
прецени колко да ти пратя + това към разходката ни![]()
6б3З10
Съгласна съм с Mi6inka.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
аз съм студент, сега му е момента да не работя :С
n00bs
Излизал съм с момиче от съчуствие...чувстваш се готино след т;ва...все едно да дадеш стари дрехи на някой дом...много благотворително!
плати сметката, купи цигари...но не бех толкова чувствителен, за да и дам да ми направи свирка мухахха трололо