.

Виж резултатите на анкетата: ЕГ Пловдив или ЕГ Иван Вазов

Гласували
2. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЕГ Пловдив

2 100,00%
  • ЕГ Иван Вазов

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv

Кандидатстване след 7 клас

Здравейте ,чудя се къде да кандидатствам след 7 клас - живея в Пловдив и се чяда между езикови . Коя е според вас по-добра гимназия ЕГ Пловдив или ЕГ Иван Вазов ? Искам да уча английски където и да ме приемат , но руския ме притеснява леко , смятате ли че е интересен и си заслужава или по-добре немски ??

Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    Здравейте ,чудя се къде да кандидатствам след 7 клас - живея в Пловдив и се чяда между езикови . Коя е според вас по-добра гимназия ЕГ Пловдив или ЕГ Иван Вазов ? Искам да уча английски където и да ме приемат , но руския ме притеснява леко , смятате ли че е интересен и си заслужава или по-добре немски ??
    Cпоред мeн ЕГ Пловдив.Пo-eлитнa e и препoдaт на нивo.A и немскят e по-тъpceн oт руския, но избoрът cи e твoй.

И немския и руския ще ги научиш толкова, че след като завършиш за 1 година всичко ще забравиш... Иначе ЕГ "Пловдив" се води по-елитна, но и в двете училища нивото е по-ниско отколкото си мислят хората, както казах и в другата тема...
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от STAMINA Виж мнението
    .A и немскят e по-тъpceн oт руския, но избoрът cи e твoй.
    Не съм съгласна с това твърдение. Руски език говорят над 250 милиона души за разлика от немския говорен от около 120 милиона души. С две ръце съм за руският език!
    пс: Руският език е и официален език в ООН
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си