.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 849

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Даа, много е добра, последно си изправях косата на 23-ти , попринцип я изправям всеки ден, нищо че си е права, но от тогава не съм пипнала пресата и все още си седи идеално права... Макар че моята коса е много къдрава, съм адски доволна от пресата.. Ако сте тръгнали да си купувате, взимайте я.. Не е кой знае колко, все пак и за да имате добри резултати, хвърлете и някой лев вповече. Като ми я взимаха беше 75лв. , а и да знаете само колко лъскава ми става косата (не защото имам мазна коса)

.. DaKid ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Missmarch Виж мнението
    Даа, много е добра, последно си изправях косата на 23-ти , попринцип я изправям всеки ден, нищо че си е права, но от тогава не съм пипнала пресата и все още си седи идеално права... Макар че моята коса е много къдрава, съм адски доволна от пресата.. Ако сте тръгнали да си купувате, взимайте я.. Не е кой знае колко, все пак и за да имате добри резултати, хвърлете и някой лев вповече. Като ми я взимаха беше 75лв. , а и да знаете само колко лъскава ми става косата (не защото имам мазна коса)
    попринцип я изправям всеки ден, нищо че си е права/Макар че моята коса е много къдрава - последно каква ти е косата ? не искам да се заяждам просто ми стана странно или аз не съм разбрала..

Какво мислите за тази http://epilator.tehnika.zora.bg/cata...ps_hp_4698_22/ ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си