.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Растеж

Hybrid View

Така лично мое мнение. Момче съм и в 6 клас бях същият на височина с времето станах 1.77 (сега съм 11 клас, на годините на 10) както и да е с времето ще пораснеш, другият начин е волейбол или баскетбол, и с плуване става, но ще ти се разшири в крайна сметка гърбът и няма да е хубаво... Та личното мое мнение е, че по-ниските момичета са по-сладки, не знам повече ми харесват, не искай да растеш много, защото мъжете в България не са много високи и, когато след време се ожениш ще е глупаво да си по-висока от гаджето си, нали ? ;д

Повече от фен Аватара на sladkatafenka78
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от asdzxccc Виж мнението
    Така лично мое мнение. Момче съм и в 6 клас бях същият на височина с времето станах 1.77 (сега съм 11 клас, на годините на 10) както и да е с времето ще пораснеш, другият начин е волейбол или баскетбол, и с плуване става, но ще ти се разшири в крайна сметка гърбът и няма да е хубаво... Та личното мое мнение е, че по-ниските момичета са по-сладки, не знам повече ми харесват, не искай да растеш много, защото мъжете в България не са много високи и, когато след време се ожениш ще е глупаво да си по-висока от гаджето си, нали ? ;д
    Е,да не искам да стане така ;д.Просто проблема е,че не съм растяла от 1 година и половина.Meoww или другата или по-другата седмица ще ходя.И благодаря за съветите на всички ^_^ А случайно да знаете някакви храни,от които се расте?
    X.O.X.O :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си