- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕПОЗНАТ!?
Харесвам момче, което никога не съм виждала... Тоест не съм сигурна дали го харесвам, просто се радвам, когато ми пише и не мога да си представя какво ще правя ако нямам никъв контакт с него. Запознахме се лятото чрез ФБ. Имаме обща приятелка и чрез нея. И от тогава редовно си пишем, особено напоследък, всеки ден. Не знам какво да правя... Делят ни мнооого километри и няма смисъл да задълбочаваме нещата, но не искам да прекъснем всякаква връзка...
Че защо трябва да я прекъсвате? Пишете си, като ви харесва.
Той не иска да спрем да си пишем, но аз мисля, че така е най-добре...Ще взема да се влюбя и като не го виждам ще ми е много трудно...
Хилядите километри между двама души са вече често срещан проблем, и то преодолим. Ако сте достатъчно големи, ако се влюбите, можете съвсем спокойно да заживеете заедно...
Последно редактирано от Meoww : 12-30-2011 на 17:24
Мислиш, че ще се влюбиш в него при положение, че не го познаваш?Интересно...
А иначе много хора имат връзки от разстояние. : )
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Няма да се влюбиш през компютъра, спокойно. Поне не истински.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
96 сме и двамата.. ;d
Познавам го...Смисъл официално е "непознат",защото не сме се виждали НИКОГА на живо, просто като човек го познавам адски добре и нз защо ме привлича. А относно връзките от разстояние, няма как да стане, ще ми изневерява 100000000000процента
Надявам се. Аз досега не съм се влюбвала, просто се вманиачавам и не спирам да мисля и говоря за него![]()
Предполагам си наясно, че често има голяма разлика между поведението на хората онлайн и в реалността. Особено на вашата възраст. Ако си сигурна, че няма как да се срещнете очи в очи, по-добре ограничи контактите си с него, за да не хлътнеш по илюзорен образ.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Заеби тая работа.. по-добре фани Пешо комшията. Ше го виждаш всеки ден, ше му храносмилаш децата всеки ден и всички ще са доволни. За кво ти е платоническа любов с някой, който е на другия край на света, при положение, че има толкова много мъже? Загуба на време и нерви, а някой ден може да се окаже, че е гей травестит, който е претърпял 3 операции за смяна на пола, има по-големи цици от твоите и 3 тестиса.
Temet Nosce
벨야카
^хахаха.
Според мен ,зарежи това с любовта.Рано ти е за подобни сериозни връзки,които се крепят на доверие и отговорности.Намери си някой от твоя град.Нека сте приятели с него и толкова (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не го познаваш, колкото и да си мислиш, че е така. Един човек се опознава истински, в някакви ситуации, когато сте двамата. Тогава виждаш какъв е всъщност. В чата можеш да разбереш как се казва, на колко е години, какво харесва и какво не..но до там. Характера е сложно нещо. Така, че.. щом ти е интересен можеш да продължавате да си пишете, не разбирам какво толкова драматично има в цялата работа.
Ще хлътнеш, зарежи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.