.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: НЕПОЗНАТ!?

НЕПОЗНАТ!?

Харесвам момче, което никога не съм виждала... Тоест не съм сигурна дали го харесвам, просто се радвам, когато ми пише и не мога да си представя какво ще правя ако нямам никъв контакт с него. Запознахме се лятото чрез ФБ. Имаме обща приятелка и чрез нея. И от тогава редовно си пишем, особено напоследък, всеки ден. Не знам какво да правя... Делят ни мнооого километри и няма смисъл да задълбочаваме нещата, но не искам да прекъснем всякаква връзка...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Че защо трябва да я прекъсвате? Пишете си, като ви харесва.

Той не иска да спрем да си пишем, но аз мисля, че така е най-добре...Ще взема да се влюбя и като не го виждам ще ми е много трудно...

Повече от фен Аватара на Meoww
    Хилядите километри между двама души са вече често срещан проблем, и то преодолим. Ако сте достатъчно големи, ако се влюбите, можете съвсем спокойно да заживеете заедно...
    Последно редактирано от Meoww : 12-30-2011 на 17:24

Мислиш, че ще се влюбиш в него при положение, че не го познаваш?Интересно...
    А иначе много хора имат връзки от разстояние. : )
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма да се влюбиш през компютъра, спокойно. Поне не истински.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Щом не сте се виждали и през компютъра е невъзможно да се влюбиш

Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Хилядите километри между двама души са вече често срещан проблем, и то преодолим. Ако сте достатъчно големи, ако се влюбите, можете съвсем спокойно да заживеете заедно...
    96 сме и двамата.. ;d

Цитирай Първоначално написано от poncho Виж мнението
    Мислиш, че ще се влюбиш в него при положение, че не го познаваш?Интересно...
    А иначе много хора имат връзки от разстояние. : )
    Познавам го...Смисъл официално е "непознат",защото не сме се виждали НИКОГА на живо, просто като човек го познавам адски добре и нз защо ме привлича. А относно връзките от разстояние, няма как да стане, ще ми изневерява 100000000000процента
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Надявам се. Аз досега не съм се влюбвала, просто се вманиачавам и не спирам да мисля и говоря за него

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Предполагам си наясно, че често има голяма разлика между поведението на хората онлайн и в реалността. Особено на вашата възраст. Ако си сигурна, че няма как да се срещнете очи в очи, по-добре ограничи контактите си с него, за да не хлътнеш по илюзорен образ.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Заеби тая работа.. по-добре фани Пешо комшията. Ше го виждаш всеки ден, ше му храносмилаш децата всеки ден и всички ще са доволни. За кво ти е платоническа любов с някой, който е на другия край на света, при положение, че има толкова много мъже? Загуба на време и нерви, а някой ден може да се окаже, че е гей травестит, който е претърпял 3 операции за смяна на пола, има по-големи цици от твоите и 3 тестиса.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^хахаха.
    Според мен ,зарежи това с любовта.Рано ти е за подобни сериозни връзки,които се крепят на доверие и отговорности.Намери си някой от твоя град.Нека сте приятели с него и толкова (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не го познаваш, колкото и да си мислиш, че е така. Един човек се опознава истински, в някакви ситуации, когато сте двамата. Тогава виждаш какъв е всъщност. В чата можеш да разбереш как се казва, на колко е години, какво харесва и какво не..но до там. Характера е сложно нещо. Така, че.. щом ти е интересен можеш да продължавате да си пишете, не разбирам какво толкова драматично има в цялата работа.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ще хлътнеш, зарежи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Достатъчно е да си го втълпи.

Пишете си , но ще е хубаво да си намериш някой с когото да излизаш,не само да си пишете.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си