.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти искаш ли да си с него, т.е изпитваш ли чувства към него, или всичко е само навик? Ако все още имаш чувства и искаш да оправиш нещата поговори с него. Кажи му какво не ти харесва в сегашното пОлОжение и обсъдете какво да направите, за да запазите връзката си. Но ако за една година не сте се научили да общувате един с друг, просто няма да се получи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ти искаш ли да си с него, т.е изпитваш ли чувства към него, или всичко е само навик? Ако все още имаш чувства и искаш да оправиш нещата поговори с него. Кажи му какво не ти харесва в сегашното пОлОжение и обсъдете какво да направите, за да запазите връзката си. Но ако за една година не сте се научили да общувате един с друг, просто няма да се получи.
    ами вече не съм сигурна дали го обичам.Говорила съм му 100 пъти за тези неща да ги промени,той все обещава,но нищо не се променя

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от alabalaa2 Виж мнението
    ами вече не съм сигурна дали го обичам.Говорила съм му 100 пъти за тези неща да ги промени,той все обещава,но нищо не се променя
    Сама го каза. Няма какво да губиш, късай с него, просто няма смисъл да си губиш времето. Явно и двамата просто сте свикнали един с друг, нищо повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си