.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на fibichkaa

Някой да хелпне (фб)

Хора преди някой беше казал тук как може като си си на компа и имаше няква страница в фб където както си си от компа така да публикуваш все едно от телефон смис имаше такива опции .. Някой сеща ли се ?
    Смис ти си на компа обаче решаваш ,че искаш да публикуваш нещо от някъде другаде и там в тая страница имаше опции за телефон , апод и тн .. Хелп ме.

Супер фен Аватара на Ermic
    и за чий хуй ше го правиш тва

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Питам простоо ...

Супер фен Аватара на BadAss
    Птицечовката (Ornithorhynchus anatinus) е малък плаващ бозайник. Ендемит на територията на Австралия, като се среща само в източната част на континента. Един от четирите оцелели представители на разред Еднопроходни, като видовете от този разред са единствените бозайници, които дават потомство като снасят яйца. Птицечовката е единственият оцелял представител на семейство Птицечовкови (Ornithorhynchidae) и на рода Птицечовки (Ornithorhynchus). Намерени са обаче фосили на близки нейни роднини, като някои от тях са класифицирани в род Птицечовки (Ornithorhynchus). Отровна, снасяща яйца и с човка, тя е смятана за един от най-странните видове бозайници.Имат човка и снасят яйца. Яйцепроводите, семепроводите и пикочопроводите завършват в клоака. Хранят малките си с мляко, но млечните им жлези нямат сукални зърна. Гъстата, кафява космена покривка не пропуска вода и обхваща почти цялото тяло без човката и краката. Тя им помага да издържат на ниската температура на водата. Човката не е като на птиците, а е сравнително мека и чувствителна. Живеят около 10-15 години. Дължината на тялото е 60 см, като мъжките са малко по-големи от женските. От тези 60 см около 15 см се падат на лопатовидната опашка. Мъжките тежат около 2 кг, а женските 1 кг. Въпреки еднаквата дължина, мъжките са два пъти по-тежки от женските. Имат по пет пръста на всеки крак, които са свързани с плавателна ципа. Хранят се главно с червеи, гъсеници и ларви. Във водата птицечовката е в стихията си. Подобно на видрата и бобъра, тя показва невероятно изящни движения при плуване. На сушата обаче е тромава и мъчноподвижна.Обитават речните крайбрежия в планините. Жилището е разположено в стръмните брегове, а главният вход се намира под водата. Рядко излизат извън повърхността на водата, снасят яйцата си по речните брегове. Женската снася 1-2,по-рядко 3 яйца.

Дано да съм помогнал

Цитирай Първоначално написано от Ermic Виж мнението
    и за чий хуй ше го правиш тва
    За "гъзария"

Голям фен Аватара на Naik1
    абе флуфони, като няма да помогнете що пишете?!
    ей не го махната тоя брояч на мненията, че да се спре и тоя спам, покрай него..
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Цитирай Първоначално написано от Naik1 Виж мнението
    абе флуфони, като няма да помогнете що пишете?!
    ей не го махната тоя брояч на мненията, че да се спре и тоя спам, покрай него..

искам да станат 6 000! Живота ми зависи от това.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Може би зареди m.facebook.com или touch.facebook.com?

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    фейсбук е хакнат от октопода просто :/
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си