- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо бихте я нарекли така?
Офф,не знам от къде да започна!! Значи ние с моето гадже ходихме само 2 дни,и сега той ходи с друга.И моята най-добра приятелка във ФБ,публикувала "липсваш ми" ,и бившия ми и е писал липсват ти шамари,и аз след това "какво ти има,миличка,добре ли си" и писах като коментар на същата публикация, и той ми е написал"ей курво заради тебе други ще изтрадат. А пък до вчера се разбирахме добре,говорихме си и т.н,съвсем нормално.Та въпроса ми е ,ако вие бяхе на негово място защо бихте нарекли бившото си гадже "курва"/той скъса с мен,даже не ми каза каква е причината/?![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Дай ми пет минутки да се телепортирам в тялото на бившият ти, и после ще ти напиша защо той така те e нарекъл.
2 дни? Ти това въобще броиш ли го за връзка?
Колкото до коментарите - недорасъл начин да се прави на "мъж".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да си видя аватара.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Съгласна съм с TheBeliever. Просто се големее. Ако бях на тебе, щях да го блокирам направо и пълен игнор. Така ще избеснее още повече, защото ще види, че няма никакво влияние върху теб. Да седиш и да ги мислиш такива е напълно безсмислено. Мъж, който нарича момиче "k*рва" ей така за нищо въобще не е мъж, а пълна п*тка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
дай директен линк към това което е писал за да го научим на въспитание ;ддд.....
без ПОДПИС ... xD
Детски истории. Предполагам ,че да те нарече "курва" и да скъса с теб са неща ,подтикнати от една и съща причина - някой му е казал нещо за теб. Не се занимавай ,блокни го и да се знае.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ами,в класа ни има една групичка момичета,които бяха наговорили него,и той така скъса и с бившата си,всичко беше много хубаво,но какво стана нещо се срещна с тях,ии..какво са му казали,не знам,беше адски вбесен и скъс с мен и не ми каза защо..Аз просто,тогава не го блокирах,исках да си запазим приятелските отношение,но явно той не иска...
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Всичко беше толкова хубаво? Та вие сте ходили 2 дена - 24 часа от които сте проспали.
Fake and troll...............
ПС Всеки ден една подобна простовата история бива написана в този все по-западащ форум..
На колко сте бе деца? На 8?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
В момента,той ходи с едно момиче от групата,които го ноговориха, а пък всички други от тази групичка му се натискат..
П.П. на 13 съм![]()
^ Jackpot!
Ами скъпо мое дЕте. На 13 годинки сте. Той е недорасъл пикльо и слуша какво му говорят други недорасли пикли. "Ходили" сте 2 дена, даже не го смятай за ходене ми заеби цялата история. Твърде малки сте за каквото и да било. Така че, просто не се впрягай на думите на някакъв сперматозоид, който едва ли знае какво означават. Мхм...
Пръски мозък се сивеят
Така е - малки сте. Онзи е идиот, които се прави на голям, обаче в действителност е един малък пикльо.
И двамата сме на 13,ами той излиза с друга,и най-добрата приятелка на това момиче му се натиска![]()
![]()
Еми дечицата стават все по-разгонени и все по-разгонени. "Минута мълчание за апокалипсиса, който ни очаква. Мир на праха на свестните поколения." С други думи вашето поколение е ебано. Половината ще сте курви другата половина ще се малоумни и не образовани и ако имате късмет, ще има 1-2 нормални. В твоят случай - не.
Пръски мозък се сивеят