- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНА помощ.....
Добре де, аз не виждам какво толкова ще затормозиш приятелите ти, ако ги използваш да те покрият. Колкото и да са заети, ти все пак няма да оставаш при тях, само ще кажеш, че си там. Няма как да им пречиш много и т.н.
Лично на мен това с някоя приятелка ми се вижда най-логично и възможно.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Да, обаче в началото, когато казах на майка ми, че ще бъда в братовчедка ми, бях убедена
и сигурна на 100% и знаех, че братовчедка ми ще успее със сигурност, и не става в последния момент
да кажа, че нещата са се провалили, трябва да мисля и причина и още куп неща, и ще стане прекалено
подозрително, по - голяма каша от тая не ща да става..
Azoria , не я е виждал дори, за това се възползвам и мога да доведа друго момиче , като се представи за нея.Но иначе най - добра приятелка имам, но не върви, защото живее с един етаж по - нагоре от нашия,
а номерът е да не се знае точно къде съм, смисъл вход, етаж, апартамент, за да не тръгнат да ме проверяват,казвам ви, че ме държат като куче....
Едит:
Не знаят за роднината, защото е починал тази сутрин.
Последно редактирано от BaffaLsc : 12-31-2011 на 11:55
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Добре де, тя ти е братовчедка, по-рано в темата, каза че става въпрос за починал близък, каква причина повече ти трябва. Нормално е братовчедка ти да се откаже да празнува и евентуално ти да си намериш някоя приятелка/компания, с която да празнуваш. Пък и щом сте роднини майка ти би трябвало да знае за какво става на въпрос.
Знам, че е нормално, както каза приятелят ми, мразя се за това, че я карам да прави някакви неща,
като имам предвид случилото се. Планирали сме го отдавна, майка ми вече казах, че е в Англия,
с братовчедка ми или нейното семейство НЕ общуват.
Ето един план, но може и да се провали: Като стигнете до входа на братовчедка си и ти няма да имаш ключ и кой да ти отвори направи се, че раззговаряш с нея по телефона. После кажи на дядо си, че е отишла до магазина (или до някоя съседка що'т предполагам, че магазин няма да има отворен) и малко щяла да се забави. Кажи му, че ще я изчакаш, а той да върви.
Няма да стане. Телефонът ми е спрян от 1 месец и той го знае. ;д
Измислили сме го,имаме няколко варианта, все някой ще проработи,
спокойно. Благодаря много на всички !
Къде си тръгнала на 14 години дрисла ще прави "велики планове". Естествено, че вашите ще наредят така. Да не са малоумни да оставят дъщеря си да си вее голият гъз където пожелае? Пхахаххаа! Примири се, че няма да я бъде твоята.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Абе я слушай майка си! На 14 години мястото ти на Нова година е вкъщи с мама и тати! А ако си навън с приятели на 31-ви трябва да си си вкъщи до 10 най-късно, или с твой родител или родител на твои приятелки!
Бе, я ми припомнете кои сте вие , че да ми уреждате живота, че нещо май не се сещам..
Това което казваш е нож с две остриета нали се сещаш? Приятелски съвет, към малко нищожество.
Пръски мозък се сивеят
Luidgie, баце, нещо ти идват комплексите в повече.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма значение, като й гледам мненията, всичките са някакви заядливи и неприятелски.
Все ми е тая, важното е, че го измислих вече и всичко ще е наред.![]()
Пръски мозък се сивеят
Избивай си комплексите другаде.
Всички висим тук от скука, но въпреки това всеки коментира различно. Цинизмът може да бъде сполучливо смешен, може да бъде уместен, но понякога може да не е нито едно от двете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На 14 лъже като...
Каквото си надробиш, това ще сърбаш!
Майка ти изглежда те знае що за стока си и за това е взела тези мерки, те ако ти имаха доверие нямаше да се стигне да правиш планове.
Не си ти този, който ще ми каже дали майка ми ми имала доверие или не, майка ми винаги е била такава, още откакто аз бях малка, така че не говори, без да знаеш. Никога не съм се дънила пред нея или нещо подобно, просто жената си е такава. И '' що за стока съм '' , като си толкова отворен ?
С тия комплекси, защо не се скриете? Поне ми кажи какви комплекси по-точно избивам, във форум пълен с хора, които никога не съм виждала и те мен? Хмм?
Ако исках да съм забавна - щях да бъда. Въпрос на избор е. В различни ситуации - различно отношение. Айде приятно изкарване на вечерта.
Пръски мозък се сивеят
Високомерие, подплатено с агресия. Аз също не съм съгласен с решението й, но "нищожеството" беше крайно излишно. На 14 години е, колко по-умни и премислени постъпки искаш да прави? Позабравили сте се и вие какви сте били. Или може би ясно помните какви не сте могли да бъдете.
и сега поне няма ли да споделиш как минаDDD???
без ПОДПИС ... xD
всичко мина перфектно, никой не ми помогна, бяхме си само аз и моя .. иии дядо ми ме заведе до входа, като преди това моят си беше оставил ключовете под вратата, смисъл за да не се затвори и да се направя, че звъня на звънеца и учудено казах ' о, то е отворено, 'айде дядо, ти се прибирай ' и се качих, там ме чакаше моя, излязохме и всичко ок.![]()
^ Считам темата да приключена тогава.