- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Равносметка за изминалата година
Хич да не е, по традиция всяка година у (под)форумО има такава тема, пък днес 'що така....
Споделете накратко каква беше изминалата 2011 година за вас, какво загубихте, какво спечелихте през нея, променихте ли се по някакъв начин, какво очаквате от 2012 и каквото друго душа ви иска.
Срещнах моето човече, приеха ме в специалността, която исках и тръгнах на работа.
Като че ли това са НАЙ-НАЙ-събитията обобщено. Като се замисля това е най-щастливата и вървежна година, която съм имала въобще досега.А дано и тази година е такава.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За мен 2011 не беше добра година, но си имаше плюсове разбира се. Промених се много, промених светогледа си и т.н. За 2012 имам големи очаквания и се надявам да не остана разочарована.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
2011 беше най - прекрасната година до сега за мен. Случиха се адски много неща, но най -важното и приятното се случи точно към края на май, и вече продължава 7 месеца.
Това ще бъде годината която винаги ще помня, с най - прекрасното момиче което съм срещал някога, първата ни целувка на бала и, невероятно дългото лято, целите дни от които прекарани с нея. Беше една година изпълнена с много споделена любов, идната също ще бъде такава (h)
Последно редактирано от Sh@d0w : 01-01-2012 на 17:19
Като цяло беше биваща годината, ако не броим няколко месеца, през които ми идеше да се самоубиемммПрекалено много трудности, не се отказах, така че вярвам, че са ме направили по-силна психически. Беше година на много купони и излизания, едновременно на много нерви и непрежение, като цяло май беше по-скоро негативна, отколкото положителна.
Ениуей, имаше си и добрите моменти, като например взетия изпит и приемането в първото ми желание за университета.
![]()
Надявам се 2012 да е поне 2012 пъти по-яка от предишната.![]()
2011 беше година на отваряне на очи и поумняване като цяло. надраснах себе си и се преоткрих, а и открих моето си момче. имаше падения в началото на миналата година, но след като Той се появи (колкото и банално да звучи) нещата се преобърнаха и започнаха хубавите мигове. любов, това искам да има през 2012 ( = .
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Като цяло най-дивата ми година до сега особено лятото. Бая пари тръшнах за почивки с един бивш, но беше хубаво, а и по онова време се обичахме с него![]()
Завърших средното си образование, мина бала ми, записах в университета в който исках, а не в този в който ме натискаше майка ми, за което съм много горда със себе си, че успях да устоя позицията си![]()
Запознах се с много нови хора и попаднах в една коренно различна средаСъздадоха се много нови приятелства.
Запознах се с един прекрасен човек, с голямо сърце, който знае как да обича и как да направи едно момиче най-щастливото на земята, а още по щастлива ме прави факта, че мога да нарека това момче - моят мъж!!!
Имаше и лоши моменти на предателства от близки на сърцето ми хора, минаха и много боклуци през живота ми, но се радвам, че този период вече отмина.
Съжалявам единствено за пропилените ми чувства към един човек, с който си мислех, че след края между нас ще си останем приятели, но уви явно отново някой му е повлиял над трезвата преценка за нещата.
Като цяло най-добрата ми година до сега![]()
Годината ми беше спокойна.
За мен най-запомнящата се година си остава 2010.
2011 беше хубава година, без много лоши работи, без прекалено много хубави. Като цяло - добре балансирана.
Най-важното "събитие" е, че се ориентирах най-накрая към нещо за в бъдеще и реших какво да правя с парите си.
2012 ми започна добре, надявам се и цялата ми година да е толкова уравновесена и усмихната.
И спря да се върти за миг земята..
2011 беше една спокойна година, в която аз самата станах доста по-стабилна и уверена. Ще я запомня с хубаво.
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
От 2011 хубавото е, че ме приеха в проект за Германия..макар да не останах много очарована от тази държава. Хубавото е, че се записах на танци и че намерих страхотни приятели. Промених се много. Лошото - има много .. много повече от хубавото. Много се радвам, е мина тази година..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
2011 беше едновременно най-уникалната и най-мъчителната за мен година. Промених се и за добро, и за лошо, определено надраснах себе си, вече не гледам на света през розовите си очила и съм много по-голяма реалистка, отколкото смятах, че мога да бъда. Най-сетне се държа подобаващо за възрастта си, дори малко повече. Винаги съм смятала, че само много силна болка може да промени човека и се оказа, че е точно така. Научих, че да обичаш и да си влюбен не винаги е достатъчно, ако в една връзка липсват уважението, доверието и разговорите привличането и силните чувства не ги компенсират. Имах и продължавам да имам добри приятели, малко, но много ценни за мен.
За новата, 2012 година имам страшно големи очаквания - ще започна да танцувам и определено да спортувам повече. Ще започна да се подготвям за матурите и изпитите в 12 клас, да се приготвям за бала. Ще преподавам руски език на малко момиченце, което също ще бъде стъпка напред в развитието ми. Ще се занимавам по-усилено с преводи. И най-вече ще се забавлявам по купони и събирания, ще си почивам и ще се надявам да срещна подходящото момче.
След 2009, тази е може би най-трудната ми година.
Тръгнаха си много любими хора. Нещата бяха в застой. Загубих смисъл.
Срещнах няколко абсолютно приказни същества, които ме задържаха жива.
Работих по специалността си и се почувствах част от нещо, което не ми се бе случвало от твърде отдавна.
Започнах да се чувствам все по-добре сама със себе си, което ме накара още повече да страня от другите.
Корея.
Татко се разболя.
Като цяло, годината ми беше самотна, несподелена, изстрадана, намечтана, после безпътна, сива, празна, накрая ужасяваща до безчувственост.
За 2012 си пожелавам смисъл. Хоризонт. Да се почувствам значима и жива. Някой да ме обича така, както аз обичам. Всички наоколо да са добре.
Ами 2011 беше сравнително най-гадната ми година. От юли до сега си имам здравословни проблеми. Август по време на рождения ми ден бях в болница.. въобще ужасно.. Момчето към което имах силни чувства .. ме залъгва залъгва и ме остави в най-трудния момент.. и тка .. Тази година започна сравнително добре.. надявам се всичко да върви по вода..
Последно редактирано от nepowtorima : 01-01-2012 на 15:57
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Като цяло 2011 не беше нищо особено. Имаше доста разочарования, предателства и гадни моменти. Запознах се с много нови хора, с някой от тях се надявам за в бъдеще да станем по-близки. Постигнах няколко цели, за които доста се трудих. Разбрах кои в действителност са ми приятели... Общо взето годината си имаше и плюсове, и минуси... Сякаш минусите бяха повече, но се надявам, че през 2012 ще наваксам с положителните емоции.![]()
Слънце, ти по някакъв друг календар ли си?
Сега он топик. 2011 беше наааай - хубавата година, която някога съм имала. Най - най - най - добрата! Имах супер безпроблемна в учебен план година. Но това е само началото. В личен план беше... УАУ! Доказах си сама коооолко много мога да постигна. Изглеждам така, както никога преди и знам, че мога и още мнооого по - добре и дори съм си го оставила като задача за 2012. Освен външният ми вид, съзнанието ми е тотално различно. Възприемам хората, нещата които ми се случват по много по - различен начин, самочувствието ми е поправено вече и си е както си му е реда, освободих се от манията по един човек, вече не се свалям с момчета, които не харесвам, мислейки че само няк'ви грозни/смотани ще ми обърнат внимание... Запознах се с много ценни за мен хора, много стойностни и истински. Силно се надявам 2011 да е била само репетиция за 2012. Единственото, което искам в повече за новата година е малко споделена любов.
2011 за мен беше противоречива. Най-после започнах да си стъпвам на краката в университета, нанесох се в ново жилище, след дълга връзка се разделихме с любим човек, вече се чувствам част от някакъв колектив и усетих позитивите, забавлявах се с разнообразни компании, а около мен се появиха някои нови познати. Определено богата откъм събития година, много различни едно от друго. Радвам се, че запазих добрите отношения с близките ми хора и че те са в добро здраве.
Какво си пожелавам за 2012? Колежката blab го е казала доста точно и ясно:За 2012 си пожелавам смисъл. Хоризонт. Да се почувствам значима и жива. Някой да ме обича така, както аз обичам. Всички наоколо да са добре.
Welcome to the Jungle...
Супер яката година беше 2011, прозрях най-великото нещо в живота си, оживях просто, оживях! Велико... Изпълнена с емоции, усещания, препятствия и награди, щастие, за което сама се борих и намерих.
Всякаш 2011 година беше ,годината на израстването ми.Осъзнах,кои неща са важни в живота ми.2010-беше много тежка година за мен,за семейството ми и за хората ,които обичах.2011 видях другата страна на живота.Имах прекрасни мигове с приятелите ми,отрких човек на който мога да кажа "обичам те"без да се замисля,а именно приятелят ми.Открих ,че можеш да обичаш и да бъдеш обичан,без да те боли от това.Никак не съжалявам и за другите-тежките моменти ,защото цялата година беше някак балансирана.
Но,отново осъзнах ,че трябва да се доверяваш на себе си.Да бъдеш себе си,да се обичаш заради това което си.Ако,търсиш промяна тя да е ,защото ти наистина я искаш.Запознах се с толкова много хора,които са и приятели и прекрасни хора.Лятото ми беше страхотно.Имаше много пречки,бях объркана,подтисната дори на моменти ,но иначе мисля,че изборите..които взех бяха правилните.Осъзнах,че животът е важен!
Искам ,2012 да е също толкова балансирана ,колкото 2011.Искам да е пълна със също толкова любов ,колкото миналата.Искам учението да върви гладко,нека да има по-малко двуличници,лицемери и злонамерени хора ^^^.Да съм с приятелят си :3,повече време заедно.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Най- ужасната ми година в живота .
Имал съм и по-гадни,но тази ще я запомня с несподелената любов..
Последно редактирано от loveca777 : 01-01-2012 на 18:29
Бързичко ми мина 2011-та. Малко си пропилях времето сякаш, не беше година на коренна промяна, на каквато се надявах, но има доста неща, от които съм доволна.
+ Напреднах с английския изключително много, явих се на първи сертификат, в момента уча за втори.
+ Бях в Германия и Англия, пазя невероятни спомени и от двете места.
+ Научих се да не премислям какво казвам чак толкова много, което е добре за вътрешната ми хармония.
+ Най-накрая седнах зад волана, макар и леко незаконно.
+ Научих си мярката с алкохола - изключително е важно.
- Имах доста голямо разочарование с някого, когото считах за приятел, а разбирам, че само съм си изгубила времето, но и такива неща се случват.
- Имах страшни скандали с нашите, които доведоха до взимането на определено решение.
+ Спрях да се интересувам от отношенията си с класа си, защото разширих кръга си от познати с хора, които чувствам на своето ниво и от които мога да се уча.
+ 2011 беше година на сексуален разцвет, ако мога да се изразя така - наистина разбрах какво значи "хубав секс", лошото е, че сега не спира да ми се прави.
+ И за завършек най-хубавото: В любовно отношение (:д) имаше много неочаквани развръзки, но мога да кажа, че от януари до сега съм обичала (всеки човек по различен начин) и съм се чувствала обичана. Изградих си определени критерии, открих някого, който наистина ми пасва страшно добре, че чак е плашещо. Никога не съм се радвала повече, че съм сгрешила за някого. Очаквах доста спънки и проблеми, но нямаше нищо такова, връзката ни надминава всяко мое очакване поне 10 пъти. Страшно съм благодарна.
Надявам се 2012 да е много по-успешна и смислена. Главните ми цели са да продължа да съм с приятеля си, защото е прекрасен, въпреки че не го чува достатъчно често, и да преодоляваме заедно възникнали проблеми; да спра да си пилея времето; да си взема изпитите; да изкарам книжка и да имам отделени пари настрана.
shitty as always!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
2011... бая уроци ми поднесе. Много неща научих, осъзнах, изградих се с много "етажи" нагоре и към по-добро, към тва, което искам да бъда един ден. Като цяло определям 2011 като негативна година, въпреки че имаше и хубави моменти. Успях да изцедя само положителни неща и съм горда със себе си.
И аз "за 2012 си пожелавам смисъл. Хоризонт. Да се почувствам значима и жива. Някой да ме обича така, както аз обичам. Всички наоколо да са добре."
Първоначално написано от antifashionshit
За моя изненада през 2011 разбрах , че съм издръжлив като улично псе .
За 2012 се надявам съдбата да бъде малко по-благосклонна към скромната ми личност .
За мен 2011 беше година на много преходи, промени, на много важни събития .. на сбъднати мечти, осъществени амбиции... Разбира се много неща ме накараха да израстна, други ми напомниха да преследвам целите си докрай, трети ми отвориха очите за истинските неща от живота ми .. Въпреки, че беше много трудна и натоварена година /първата половина/ съм доволна като цяло от протичането и.. Започна странно и завърши странно. Бих я определила като адски динамична, но от друга страна останах с впечатлението,че всичко се случваше по някакъв странен начин.. лятото, морето, рождения ден, сега коледните празници .. но ДОВОЛНО ,мисля че я описва перфектно .
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98