.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Post Ситни пъпки по челото и брадичката

Здравейте!
    От доста време имам този проблем - ситни пъпки по челото и брадичката. Не знам на какво се дължи появата им, но не се махат въпреки, че ги третирам с различни препарати. Използвам почистващите продукти на Гарниер и Ейвън, рол-она на Гарниер, крем Здраве..
    Освен тези пъпки, от време на време, по другите части на лицето ми се появяват и големи пъпки.
    Някой да има предложения как мога да ги премахна?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Бях гледала едно клипче, което мисля, че много ще помогне ,както на теб, така и на другите хора с проблемна кожа. Наистина ще се постарая да го намеря

аз също имам, и не мога с нищо да ги махна.. сега мисля да ползвам крам ''Здраве'' лека формула
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Бях гледала едно клипче, което мисля, че много ще помогне ,както на теб, така и на другите хора с проблемна кожа. Наистина ще се постарая да го намеря
    Ще съм ти много благодарна, ако успееш да го намериш.

Супер фен Аватара на musS
    е айде де, и аз бях правила тема, доста несполучлива обаче.. ще следя за отговории

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Акне аут лосион- без рецепта е.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Ходи на козметик!!

Дали козметика би оправил проблема?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ana19 Виж мнението
    Дали козметика би оправил проблема?
    Едва ли.
    Ще изстисква пъпките, но няма да предпише адекватна терапия.
    Скоро момиче бе пуснало тема как козметичката й я успокоява, че ще й направи пилинг след време и разширените пори и петната от акне ще се скрият, но междувременно не й препоръчва никаква грижа!

За да не съм голословна- http://www.teenproblem.net/forum/sho...E-%D0%BD%D0%BE
    Последно редактирано от kalpazanka : 01-03-2012 на 05:30

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И аз имам тези досадни папки също и навика да ги стискам обаче преди имах на цялото лице и ги стисках , по едно време спрях и се махнаха и сега лицето ми е почти изчистено като не ги стискам ,но заради този навик имам дупки , това не означава че и при тебе е така . На всеки му е различна кожата , така че ако имаш навика да ги стискаш препоръчвам ти да спреш,да си чистиш лицето виж какъв ще е резултата , а ако не се оправя недей да ходиш на козметик а просто отиди на дерматолог. Там ще ти кажат дали са най-обикновени папки или акне и ще ти препоръча специален крем за твоята кожа , който наистина ще ти помогне. А с тези от орифлейм или всякакви такива пак действат обаче както се вика удряш на сляпо с тях... :]]

Значи най-добре би било да отида на дерматолог?
    Да ми препоръчате някой добър в София?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си