.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Не. Това е измислица с цел всяваване на страх у хората и чиста печалба. Краят на света, доколкото помня, щеше да дойде през 2000година, после през 2001. След това на 6.6.2006, 7.7.2007, 9.9.2009 и т.н. Но според мен тази година ще бъде много специална за човешкия вид! Сигурен съм, че ще се случат много неща, които ще ни променят към по-добро или към много лошо.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не. Това е измислица с цел всяваване на страх у хората и чиста печалба. Краят на света, доколкото помня, щеше да дойде през 2000година, после през 2001. След това на 6.6.2006, 7.7.2007, 9.9.2009 и т.н. Но според мен тази година ще бъде много специална за човешкия вид! Сигурен съм, че ще се случат много неща, които ще ни променят към по-добро или към много лошо.
    А така, съгласна съм! А до това каква ще бъде годината, аз съм на мнение, каквато ние си я направим. Друг въпрос - Имаш ли идеал за жена, и ако да - какъв е той, как си я представяш?

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    А така, съгласна съм! А до това каква ще бъде годината, аз съм на мнение, каквато ние си я направим. Друг въпрос - Имаш ли идеал за жена, и ако да - какъв е той, как си я представяш?
    Имам. Харесвам всякакви жени, но най-много руси със светли очи. Харесвам високи, за разлика от повечето момчета, които харесват по-ниски. Но, разбира се, не прекалено високи. Характерът за мен е по-важен. Искам умна, послушна и обичаща семейния уют жена. Казвам послушна, защото имам един проблем със себе си, което не мога да го променя - много командвам, защото винаги съм убеден в собствените си възможности и наистина мисля, че зная какво правя. Затова искам жена ми де ме слуша. Знам, че не звуча демократично и съвременно, но няма перфектни хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си