.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не знам как може да сте такива и да виждате само най-ужасното. Това момиче го познавам от много дълго време, бях единствената която я подкрепи когато тръгна с Кристиан, защото всичките момичета от компанията страшно я ревнуваха и се скараха. Тя е ужасно ревнива по прицнип, защото той има страшно много близки приятелки, които са големи курви. Щом нищо не ми е казала, значи има защо , доказала съм й че може да разчита на мен за всичко. А с него се разбираме много добре, и на купона всеки път когато той ме целуваше по бузата се заливахме от смях, защото бяхме леко на градус, беше ужасно забавно. Иначе не мисля, че би ни хрумнало да правим нещо подобно ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

големи филми скъпи съфорумници аз паднах под стола от смях :Д:Д

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf Виж мнението
    Тя е ужасно ревнива по прицнип
    тя е ужасно ревнива и айде да си правим ебавки с нея на тая тема точно? много, много умно. тъй като гледам как момчето се е държало, има защо да е ревнива. изобщо изключително тъпа ситуация и не на място, определено.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си