- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещия стол е Наско!
Кога си би първата чекия?
Кога осъзна, че си педерас?
А сега сериозно!!!!!!!!!!!!!
Имаш ли истински приятели?
Някога чувствал ли си се влюбен?
Ако да, в кого?
Някога било ли те е страх да не попаднеш в казармата?
Към кого си привързан повече - към мама или към тати?
Някога грижил ли си се за някого или за нещо, различно от самия теб?
Какво стана с оная твоята "хубавата" братовчедка?
Някога мислил ли си си как ще се оправяш с живота, когато мама и тати вече ги няма?
Някога не ти ли се е искало да направиш добро на някого и от това да получиш душевно удоволетворение?
Защо според теб имаш хетеросексуални приятели, при условия, че те знаят най-ветоятно, че си педро?
За какво мечтаеш в глобален мащаб?
Имаш ли истински приятели? - Да, трима
Някога чувствал ли си се влюбен? Да
Ако да, в кого? Тайна
Някога било ли те е страх да не попаднеш в казармата? Не, защото имам болни бъбреци и не съм годен за там
Към кого си привързан повече - към мама или към тати? Към мама, с тати почти не си говорим
Някога грижил ли си се за някого или за нещо, различно от самия теб? Май не
Какво стана с оная твоята "хубавата" братовчедка? Коя, то всичките ми са хубави
Някога мислил ли си си как ще се оправяш с живота, когато мама и тати вече ги няма? Да, затова сега уча висше
Някога не ти ли се е искало да направиш добро на някого и от това да получиш душевно удоволетворение? Правя добро на много хора, стига да го заслужават
Защо според теб имаш хетеросексуални приятели, при условия, че те знаят най-ветоятно, че си педро? Не знам дали са хетеро, ама и аз не съм педро а А
За какво мечтаеш в глобален мащаб? Не знам, може би да няма зло по света
Наси, каква е тая ненавист към филма Малена и Моника Белучи?![]()
Имам предвид онази от Острова на изкушението. Калина ли, каквато беше там шаврантията.
И на първите два въпроса от горния ми пост - няма да е зле да отговориш.![]()
И освен това, как някога си бил влюбен в някого, при условие, че си А-сексуален?
Гей ли си?
Защо не си признаваш като дизел, че си гей?
Отивам малко към центъра на разходка, вие питайте и като дойда ще отговарям![]()