.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Ne znam vie kolko ste godishni no az sam na 13. Predelno mi e qsno che na moqta vazras samo se misli za s.x. Vashite otgovori sa mnogo zadalbocheni. Az lichno si mislq che problema mi e lipsa na opit i se dopitah do vas zashtoto si mislq che vie go imate vaprosniq ''opit''. Tova koeto kaza bali4ka sam go proval i pochti se poluchi dokato vednash tq ne me potarsi. No kato se zamislq mai moqta rabota nqma da stane. Mislq si che moeto e detska rabota.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от danchoilchev Виж мнението
    Ne znam vie kolko ste godishni no az sam na 13. Predelno mi e qsno che na moqta vazras samo se misli za s.x. Vashite otgovori sa mnogo zadalbocheni. Az lichno si mislq che problema mi e lipsa na opit i se dopitah do vas zashtoto si mislq che vie go imate vaprosniq ''opit''. Tova koeto kaza bali4ka sam go proval i pochti se poluchi dokato vednash tq ne me potarsi. No kato se zamislq mai moqta rabota nqma da stane. Mislq si che moeto e detska rabota.

Лол,на твоята възраст мислят за секс?На твоята възраст,ги тресе хормона,но мисля,че точно на 13 други неща трябва да са ти в главата.И, да,детска работа си е ,ако имаш достойнство спираш да се занимаваш с нея.Отхвърлен си ,явно имаш много свободно време оползотворявай го в нещо смислено.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си