.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Повече от фен Аватара на NoMore
    И аз съм тей спокойно, като се държиш малко по-мило с някой и вече искаш да си легнеш с него. Пък недай си боже да го гушнеш... мале значи вече спите заедно! Да не ти пука, то дори и да спреш пак ще намерят какво да говорят хората ако ти харесва да се движиш в мъжка компания не спирай да ти кажа понякога мисля, че са по-добри приятели от жените
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от NoMore Виж мнението
    ако ти харесва да се движиш в мъжка компания не спирай да ти кажа понякога мисля, че са по-добри приятели от жените
    разбира се че сме по добра компания. не се филмираме не клюкарим и поне на моята възраст сме по- интелигентни :П

Цитирай Първоначално написано от NoMore Виж мнението
    И аз съм тей спокойно, като се държиш малко по-мило с някой и вече искаш да си легнеш с него. Пък недай си боже да го гушнеш... мале значи вече спите заедно! Да не ти пука, то дори и да спреш пак ще намерят какво да говорят хората ако ти харесва да се движиш в мъжка компания не спирай да ти кажа понякога мисля, че са по-добри приятели от жените
    много правилно изказване.

Звучи ми познато. Няма кво да направиш. Просто им кажи, че не е така и толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си