- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми, моля ви
Здравейте. Първо ще започна с това, че винаги се разочаровам от момчетата и никога не ми се е получавало с тях. Таааа.. От малък град съм. Последно време се заглеждам по едно момче, с което се засичам почти всеки ден в едно кафе, но сме само на "Здравей". Полудяла съм по него. Той е 4 години по-голям от мен - на 21 почти. Само, че като бяхме малки по събирания покрай родителите ни и техни семейни приятели, много често попадахме на една маса с родителите на това момче и с него си играехме. И точно това ми е "проблема". Ако нашите не се познаваха и още да се събират някой друг път в годината нямаше да ми пречи да му пиша във фейсбук или да го заговоря, но сега ме е сраааааааам. Не мога ей така от нищото да му пиша или да го заговоря. Кажете ми какво да правя. Много го харесвам и съм сигурна, че много ще си допаднем. Никога името му не се замесва с всекидневните пиянски истории, дрогирвания, боища. Той е умен, сладък и примерен. Кажете ми как да му привлека вниманието. Моля ви!
Бъди себе си и кажи нещо повече от "Здравей"?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ще е странно, защото от много години не сме си казвали друго освен "Здравей"
Е и? Направи нещо по-различно. какво лошо има в едно "Здравей как си? Какво правиш?" Не е чак толкова странно.
Пръски мозък се сивеят
проблема е може би, че съм малко срамежлива в ситуации като тази
Разбирам те, ама със срам ще стигнеш до под кривата круша. Помисли си кое е най-лошото нещо, което може да ти се случи ако го направиш? Така или иначе ако си останете на това ниво - нищо няма да стане.
Пръски мозък се сивеят
Повярвай ми , мъжете не виждат нищо лошо в това хубаво момиче да ги заговори . Не мисля , че ще сбъркаш ако го направиш . Той да не чете мисли , че да те заговори пръв ?
оххх малко ме надъхахтеОще малко кураж ми трябва и съм аз
Еми как да те надъхаме още? Сигурно си умно и привлекателно момиче, а кой не обича такива индивиди? А и може той да те харесва пък да го е срам да започне разговора, или по някоя друга причина. Така че трябва да пробваш пък каквото стане - стане. Поне няма да се чудиш дали ще се получи нещо или не или пък да съжеляваш, че не си направила тази малка крачка.
Пръски мозък се сивеят
Вие сте ЗЛАТО :* благодаря ви! Надявам се скоро да се засечем с него пак и да подхванем разговор.
примерен? ъ?
е заговори го де. "помниш ли като бяхме малки..."
all day... all night... what the fuck?!
Какво ти пречи да му кажеш нещо повече от "Здравей" ? Какъв ти е проблема да се опиташ да се сближиш с него ? Няма нищо срамно , нито пък странно.
Пиши му. Не е задължително да има основателна причина , за да му пишеш , нали ?
Действай смело.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сетих се, че скоро има рожден ден и покрай това ще го заговоря сигурноиначе мерси за съветите хора
По празниците .. катоо ивановден предложи на вашите да ги поканятна следващия ден го заговори .. оттам нататъка ти пожелавам късмет ...