.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Харесвам и мъже, и жени .

Здравейте. Като за начало съм бисексуална. Имала съм достатъчно връзки с мъже, сериозни, несериозни , сега имам сериозна. Но винаги ми е липсвало нещо. Някак не мога да поставя границата между приятелското и интимното , и винаги съм имала нужда с приятелите си / приятелки си да бъда по-близка. Да ги целуна за здравей, да ги гушкам повече. Но, това го натискам , защото проявата не би била никак социално адекватна. Близките ми хора знаят за това. Приятелят ми също и няма против желанията ми към жени, даже не се прави на велик като повечето мъже , да каже - и аз да участвам.
    И ей така, много ми липсва, да имам приятелка, с която да си говорим по телефона, да излизаме на пазар , или да седнем някъде да пийнем кафе, да хапнем, да гледаме филм, същевременно да сме малко по-близки. Та дори и да си има приятел и тя . Но , като цяло, навън това звучи абсурдно и ми е малко криво . Истината е , че като малка много внимание имах и от майка ми , и от баща ми , прекарала съм и едипов , и комплекс на електра , и не мога да бъда само с мъж , или само с жена. Просто, когато съм само с едното - винаги ми лиспва и другото.
    Иначе, нормално момиче съм - уча, имам си хубава работа , занимавам се с една хуманитарна, една точна, една техническа и една артистична наука

Не търся съвет, просто искам да видя дали още някой може да сподели подобно нещо .

Супер фен Аватара на djipsito
    Защо не се регистрираш в някой сайт за запознанства ? Като гепиме, например. Не е задължително да търсиш секс, ама има вероятност да срещнеш момичета като теб или дори двойки, с които да се събирате и с приятеля ти.

И не мисля, че трябва да ти пука как звучи това навън, на никой не си длъжна да обесняваш какво се случва в интимния ти живот, дали си би, хомо или хетеро... Прави това, което те кара да се чувстваш добре в кожата си и със себе си.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Спокойно, има такива като теб
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Karycatz Виж мнението
    същевременно да сме малко по-близки.
    обясни какво имаш предвид и ще отговоря по темата

Мега фен Аватара на Concussion
    Аз харесвам и мъже и жени, но не се слагам в такива глупави определения, за мен това си е нещо нормално и не му отдавам такова голямо значение.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стига да си сигурна на 100%, че приятелят ти наистина няма нищо против, пробвай. Щом се занимаваш в много различни сфери, сигурно се запознаваш и с много различни хора. Избери си някое момиче от там и се сприятелете.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Разбира се ,че има и други като теб. Бисексуална си ,не откриваш топлата вода. Прави това, което те кара да се чувстваш добре.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    И не мисля, че трябва да ти пука как звучи това навън, на никой не си длъжна да обесняваш какво се случва в интимния ти живот, дали си би, хомо или хетеро... Прави това, което те кара да се чувстваш добре в кожата си и със себе си.
    +
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си