.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Дайте си мнението хора.

Здравейте.Ще започна ,като се представя.На 21 години съм ,редовен студент съм втора година,работил съм на доста места ,но на 2 съм се задържал по-дълго едната беше преди да ме приемат в университета,другата между ваканцията първи и втори курс.Имам дълга връзка с едно момиче (вече 3 години и половина) Обичаме се адски много,НО напоследък нещата просто не вървят и то даже не напоследък ,ами през седмица две все има нещо ,което куца...Дали ще е в секса и ще сме изнервени,дали ще нямаме пари да си разнообразим ежедневието,дали единия днеска му е ден и е станал с гъза на горе и ще си го изкара на другия и т.н......абе просто нещата не са розови ,както първите няколко месеца
    Не знам и аз какво точно да кажа...Обичаме се и двата много,не можем 1 без друг и въпреки всичко се за глупости се караме.Отначало аз много я ревнувах и с разговори и т.н. видях ,че няма нужда и ,че само си пречим така и коренно се промених в това отношение.Е вярно понякога пак си ревнувам ,но в границите на нормалното.От глупости сме стигали до огромни скандали и даже до разделяне и след няколко часа максимум 1 ден сме пак заедно,като си казваме това е за последно и в най-добрия случай след 2-3 седмици всичко на ново.Снощи излизахме с приятели ,но аз нямах никакво настроение и наистина и на нея не и обръщах много много внимание,защото просто бях във STAND BY режим.Прибрахме се после в нас ( не живеем заедно ) и гледахме телевизия и после започнахме да си говорим,че не иска да продължаваме така ,че съм и обещал да се държа мило и т.н. ,а аз и казах ,че просто съм в такъв период ,че все 1 съм в дупка и съм празен ,без никакво желание за нищо и настроение.Няма го живеца в мен ,не знам какво става и тя реши да ми каже да си намеря работа и ,че много хора като мене редовни студенти работят успоредно с университета.Аз и казах ,че на този етап ни държат много изкъсо за присъствия и контролни ,изпити (вече съм в сесия) и ,ако почна работа рискувам да си проваля следването.Тя ми каза ,че като имам пари ще съм по-спокоен и няма да се отразява на нея.Да и тука е права и реших,че си търся работа по-специалност (Информатика) ,защото барман бях и не е моята страст това и въпреки всичко,ако си намеря подходяща работа ,която да не ми пречи на следването ще започна,колкото и да е ще имам някакви приходи.

И така пак всичко стигна до пари.Което мене много ме изнервя.Моля ви за някакви съвети ,не искам да се разделяме и искам да заздравя иначе толкова изхабената ни връзка.Днеска се ,чухме исках да я разхода насам натам ,тя не пожела.Сега е сърдита и мисля да я оставя да ме потърси ,когато тя прецени.А това време ме убива още повече...

"Тя ми каза ,че като имам пари ще съм по-спокоен и няма да се отразява на нея."
    Човек, не всичко опира до парите. Kато се хванеш на работа и едновременно с това учиш, още по-малко ще имате време да се виждате, пък какво остава да си оправите отношенията. Иначе хубаво да работиш и да учиш, но ако е така трябва да си наясно, че почти няма да ти остава свободно време и в него ще искаш да си починеш, няма да ти е до друго. От това, което ти е казала, по-скоро явно тя иска да си почине от тебе, за това те забаламосва с идеята за работа освен ученето. Или поне така изглежда, тъй като моето мнение е, че това би ви отдалечило още повече вместо да ви поднови връзката.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от s1mpatqgata Виж мнението
    .....абе просто нещата не са розови ,както първите няколко месеца
    И никога няма да бъдат като в първите няколко месеца.

Описваш една горе-долу нормална ситуация. Казвам го от гледната точка на човек с 3 годишна връзка, в която и двамата сме студенти редовно, и живеем заедно. Спорове и караници за глупости винаги има. Нормално е когато на единия му е криво това да се отразява и на другия. Нормално е да има лоши дни и от време на време "нещо да куца". Все пак безоблачно щастие няма. Това, обаче, което не е нормално, е да позволявате битовизмите и моментните състояния да изхабяват връзката ви.

Честно казано аз не разбрах какъв съвет търсиш. Възходи и спадове има във всяка връзка, но това не значи да се предавате пред всяка спънка и всяка караница да завършва с "разделяме се".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    "Тя ми каза ,че като имам пари ще съм по-спокоен и няма да се отразява на нея."
    Човек, не всичко опира до парите. Kато се хванеш на работа и едновременно с това учиш, още по-малко ще имате време да се виждате, пък какво остава да си оправите отношенията. Иначе хубаво да работиш и да учиш, но ако е така трябва да си наясно, че почти няма да ти остава свободно време и в него ще искаш да си починеш, няма да ти е до друго. От това, което ти е казала, по-скоро явно тя иска да си почине от тебе, за това те забаламосва с идеята за работа освен ученето. Или поне така изглежда, тъй като моето мнение е, че това би ви отдалечило още повече вместо да ви поднови връзката.
    Права си ,и така и беше като почнах лятото работа се задържах успоредно с работа и университет 2 месеца и изпуснах адски много и страшно много се натоварвах и затова реших ,че временно ще карам по-скромно поне да не си скапвам здравето с постоянното тичане всеки ден на пред на зад.Знаете как е.Сега и звънях да се чуем... а тя КАЖИИИ?
    Ще я оставя на мира не мога повече така

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Сам си дай сметка дали си струва да чакаш напразно ?
    Продължи напред. Явно с нея няма да се получи. Няма как за една година и половина да не сте напреднали поне малко , да не сте в началната си позиция , както се вика.

На думи всеки може да е със сериозни намерения , въпроса е да се докаже , че е така ! Останала съм с впечатлението , че тя или не знае какво иска , или просто си те държи един вид като резерва.

Според мен не си струва да продължаваш по този начин.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Сам си дай сметка дали си струва да чакаш напразно ?
    Продължи напред. Явно с нея няма да се получи. Няма как за една година и половина да не сте напреднали поне малко , да не сте в началната си позиция , както се вика.

На думи всеки може да е със сериозни намерения , въпроса е да се докаже , че е така ! Останала съм с впечатлението , че тя или не знае какво иска , или просто си те държи един вид като резерва.

Според мен не си струва да продължаваш по този начин.
    Колежката май обърка темата
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Meoww
    Казала ти е, че като имаш пари ще си по-спокоен, и ти си съгласен с нея нали? Тогава какъв е проблема? Това, че ти е казала какво мисли не означава, че тя ламти за пари, или те кара да си намериш работа веднага...предполагам, че ти го е казала, защото в момента не си добре финансово, и нямаш настроение или самочувствие заради това
    Последно редактирано от Meoww : 01-03-2012 на 13:16

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Разбирам защо го е казала. Имали сме такива моменти и ние, но не натяквам какви пари има вкъщи или няма. Въпрос на личен избор е кой къде какво ще работи.
    Ти спестяваш тази част, но сигурно си изкарваш на нея за безпаричието, а и е обидно да не можете да си позволите да си покажете носа навън веднъж месечно или постоянно да отказвате събирания. Не ти го е казала с упрек най-вероятно, а защото финансовата липса в твоя джоб рефлектира чрез твоето настроение върху нея. А тя надали ти е виновна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Учиш изключително практична и търсена специалност, не ни убеждавай, че не можеш да си намериш работа.
    Съгласна съм с Калпазанката за останалото.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пантерке, не всеки работодател е съгласен да му се мяркаш пред очите, когато можеш, щото, видиш ли, си решил да учиш и то- редовна форма. Частта с присъствията и препитванията ми е позната. Или трябва да бачка почасово, или на половин щат или както там се води. Малко са толерантните работодатели.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Знам ,че е търсена и точно за това съм се насочил на там.Не е като да не съм ходил по интервюта просто не ми се отваря парашута,а на повечето места търсят със опит.Не ми се говори за работа.Тук съм за друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си