.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Направих голяяяяяма глупост ..

Вчера четох за избелване на зъби в домашни условия- сок от лимон, вода и сол се смесват и зъбите се четкат веднъж седмично .. Снощи докато се къпах го направих .. След 10тина минути усетих, че като си докосна долните два зъба с език усещам болка. Днес сутринта пак така , когато захапвам храната пак леко го усещам .. Зъболекарката ми е в отпуск и не знам какво да правя.. Дали ще отмине .. ? Някой ако е имал подобен проблем, моля да сподели как се справя ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми за първи път чувам. Може ли да са ти свръхчувствителни зъбите?! Ако продължава тичай при зъболекар и не си прави експерименти много - много!
    maDamn

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Ай честито ще ти опадат зъбите.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Ай честито ще ти опадат зъбите.
    мерси ;]..

Супер фен Аватара на Irti
    Сол и сода НЕ по зъбите! СОЛ И СОДА НЕ ПО ЗЪБИТЕ!!

Изтънява емайла на зъбите...

http://recepty.bg/cat2_view.php?id=1...ffs=0&frm=view

Иди и на зъбар, когато можеш!

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Сол и сода НЕ по зъбите! СОЛ И СОДА НЕ ПО ЗЪБИТЕ!!

Изтънява емайла на зъбите...

http://recepty.bg/cat2_view.php?id=1...ffs=0&frm=view

Иди и на зъбар, когато можеш!

Благодаря ти !

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Ще се оправиш след 2 3 дена.Мене миналата година треньора ми ме накара да ям лимон с мед и ми падна емайла на зъбите както при тебе е станало,обаче след 2 3 дена ми се оправиха.Направо не можех да ям Ужасно е

BuBy

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Ще се оправиш след 2 3 дена.Мене миналата година треньора ми ме накара да ям лимон с мед и ми падна емайла на зъбите както при тебе е станало,обаче след 2 3 дена ми се оправиха.Направо не можех да ям Ужасно е
    Дано ..
    Кой ме би по главата да си правя експерименти ;x

Повече от фен Аватара на Meoww
    не си прави повече такива експерименти, особено научени от нета... нали знаеш - има си хора за всичко! Като искаш бели зъбки, отиваш на зъболекар

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    лимона Не вреди на зъбите не обръщай внимание . сигурно е от друго. аз го правя с сода за хляб върху пастата често и има ефект
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx Виж мнението
    лимона Не вреди на зъбите не обръщай внимание . сигурно е от друго. аз го правя с сода за хляб върху пастата често и има ефект
    Голяма глупост,не се слагат такива неща по зъбите.Даже моята зъболекарка ми каза,ако пия лимонов сок,да е със сламка,за да не минава през зъбите.

Толкова ли не можете да спрете цигарите,че ще си правите такива глупости на зъбите.. Не говоря за всички ест,само за тези,които нямат стимул да се откажат от тези скъпи боклуци.

На авторката - яж неща,които съдържат калции - мляко,сирене.. и отиди на зъболекар,когато ти се отвори първа възможност,да ти обясни,дали сама с хранене ще успееш да си възстановиш емайла или ще се наложи да те маже със специален лак.Успех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си