- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
http://vianperfect.bg/products/uploads/5-v-1.jpg ето го.. отзад пише : прозрачен лак 5в1 като база- спира цепенето на ноктите,предотвратява пожълтяването,като топ лак -придава изключителен блясък,ув защита,намалява времето за съхнене на лака
и го купих защото както казах ще го ползвам за основа,а и ми се цепят и ноктите.. и прецених,че този е най-добре от всички,които го имаше в магазина.. надявам се да съм доволна..
п.с. аз преди имах калциевия гел и ноктите ми бяха добре,но е докато е заздравителя т.е. не е постоянен ефект..
bloodyF - за какво ? лице,коса ?
Хора, помощ!Набутах си телефона в едно калъфче и сега не мога да го извадя! Калъфа е кожен, специално за моя телефон, с една дърпаща се лента и сега не иска да излзиа,а дърпам с всичка силаПомощ, че ми трябва спешно
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
^ то тези малко трудно излизат май .. дърпай там, а ако не стане - късай![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Позвала съм 5 в 1 на Perfect, както и маслото им, мисля (беше в жълта опаковка).Имат ефект (както и 4583686964 други продукта), но той е само временен, затова най- добре отиди на маникюрист. Аз ходя 2 пъти в месеца и ноктите ми вече са в отлично състояние. Наистина инвестицията си заслужава!![]()
^ ааа,аз не съм и очаквала продължителен ефект тъй като съм ползвала както казах заздравител на перфект и то 2 опаковки,на орифлейм също.. взех го повече за основа (защото някой лакове -тъмни понякога леко ми оцветяват ноктите) и за топ лак,за да ми задържа повече лака.. не съм и очаквала друго.. иначе аз сега ги мажа с йод и масло за нокти на икаров и пия и витамини,така че са малко по-добре![]()
Аз изобщо не съм доволна от тези заздравители на Perfect, никакъв ефект нямаше при мен, а ползвах различни видове...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Аз съм доволна от заздравителите на Perfect - нямам оплаквания , вършат ми работа.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Някой да е правил Tae Bo Cardio?Ако има такива нека да споделят какъв е ефекта?
П.П. Не успях да намеря темата за упражнения...затова пиша тук.Дано не е проблем.![]()
Aз се бях записала на тае бо - бях много доволна още след първите 10 мин. капеше пот ;д Свалих доста с помощта на тае бо почти всеки ден и лека диетка около десетина килца за едно лято ;д
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
някой, знаещ френски може ли да преведе:
"Убивам с любов"
"не се предавам"
"недостижима"
"крехка, но силна"![]()
Според вас какво е най-добре да си купя?.. Ретро преса или преса за изправяне,тук четох,чее ретро пресата много горяла,ноо...не знам все още
![]()
^ ;д.. как така ? двете преси са за различни неща.. зависи как искаш да си правиш косата..
хаха.. ами не знам.. купи си първо за изправяне и събирай парички за ретрото и така![]()
bloodyF - зависи каква ти е кожата.. може 1 път в седмицата,2 пъти.. зависи колко бързо ти се омазнява лицето .. ако ти е много мазна кожата и през ден можеш...
ето ти една маска ако искаш: маски за лице: хума се смесва с отвара от лайка (или други билки), сок от пресни плодове или зеленчуци, или лъжичка мед. сместа се нанася на лицето и престоява 20мин., след което се изплаква обилно с вода.
аз най-често смесвам хумата с розова вода - така ми действа най-добре- аз лично си правя маска 1 път в седмицата,но понякога пропускам ..
1 с.л. хума се разбърква с малко кисело мляко. Получената каша се нанася върху лицето и след 20 мин. се измива с хладка вода. още една маска..
имай в предвид,че има различни видове хума - бяла,синя,жълта..
и още нещо - не го прави в метален съд и не разбърквай с метален прибор,защото свойствата на хумата така се нарушават![]()
^ ето ти малко инфо за хумата и прецени каква да си вземеш: http://www.tialoto.bg/a/1/3017.html
аз си взех някаква на която пишеше против акне и черни точки и си я правих онзи ден и преди малко, бяла е на цвят и пишеше да се смеси с малко вода и се чака 15 минути, кожата ми е хипер суха след това, но някакво е приятно такова чувството..иначе по принцип е мазна доста..мерси все пак, явно ще се ходи пак до козметичния магазин ;д
^ ами да,хумата доста изсушава и лицето и косата..
ох.. имам проблем с ноктите .. значи.. мажа ги с йод преди всяко лакиране (2-3 пъти в седмицата) като примерно си изтрия лака към 1 след обяд и си сложа йод и примерно се лакирам вечерта към 7-8 ,пак на всяко лакиране се мажа с маслото за нокти на Икаров по 20 мин. пия витамини,пиля ги с стъклена пила - никога не ги режа,сега съм си купила заздравител на перфект 5в1 както бях писала и го слагам преди лакиране като основа и ноктите продължават да се цепят.. някой да има други идеи за заздравяване ? направо вече почвам да се отчайвам![]()
Забравих да спомена и крема за ръце и нокти![]()