.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Рожден ден ! Къде ?

Тъй като наближава рождения ми ден , се замислих къде да си го празнувам. Искам да си го изкарам повече от добре , както и останалите. Просто да си остане един приятен спомен.

У нас не искам, тъй като се получава кофти след целия купон. ;dd Макар, че си заслужава въпреки всичко , но не ми се иска.

Чудя се дали боулинга е подходящо ? Или на китайски ресторант ?

Та , някакви идеи , предложения - няма да са ми излишни.

П.С - Не знам дали темата ми е за този раздел. Но ми се стори , че е най - подходящия.
    П.С 2 - Ще ставам на 16 , ако има значение.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На боулинг звучи доста интересно, но пък нещо хапване няма ли да включите?

И идеята с китайския не е лоша, но там пък няма да е голяма разнобразие - само ще седите и ядете, пък и ако някои от приятелите ти, които ще поканиш, не се познават, ще е адски конфузно.

Град
    Русе
    Може би да комбинирам и двете , знам ли ?

Иначе лично не се познават. Но тъй като учим в едно училище , са се засичали по коридорите.

Това със съчетанието на боулинга и ресторанта е добра идея.
    А иначе за това у вас - може да помолиш няколко по-близки приятелки да останат да ти помогнат да разчистиш.. ;д

Аз ще ходя на рожден ден на боулинг и ще пиша дали е било забавно. Но мисля, че да ще има какво да правим, ако случайно ни омръзне само да си приказваме, а до колкото знам ще има пица за храна, нали. Не е лоша идеята.

Град
    Русе
    Ще чакам мнението ти.

Иначе аз най - вероятно ще съчетая китайския ресторант с боулинга. Не знам.

Утре ще го имаш

КИТАЙСКИ РЕСТОРАНТ ?! Аз лично бих избрала боулинга, защото хем ще играете боулинг , хем може да потанцувте ( ако има такава опция )На китайски рожден ден не съм ходила ;D , но на боулинг - Да ! Изживяването е уникално, но все ще има сърдити - относно играта .. (Е все пак не можем да угодим на всички ; ))

Изборът е твой !
    Приятно прекарване!

Учението е слънце , но всеки ден по шест часа човек може да слънчаса !!! ^.^

Повече от фен
    На боулинг, ако питаш мен. Или у вас за около час-два, да хапнете нещо леко, а после на боулинг.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    боулинг. така като не се познават ще им е по-лесно, а и ще е по-забавно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    На боулинг го празнувай.Беше супер забавно на рожденния ден на една приятелка,която го празнуваше наскоро в една боулинг зала.Тя включи и нещо за ядене - пица,сандвичета и торта.Питай каква част от храната могат да ти я предложат от самата боулинг зала, за да не се разкарваш с багажи от други места. ;Р

Супер ще си изкарате! Мисля,че няма човек,който не обича да играе боулинг! Мен това ми е едно от любимите занимания. Успех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Така, да ти кажа. ХУбаво беше, супер даже не познавах всички, но се запознахме, докато играхме. И ти понеже в русенската тема пита за друг боулинг - аз бях в този до Пени и да, има и билярд, тей че и билярд играхме (аз не, защото не мога, но попринцип). Не е никак лоша идея за празнуване на рожден ден.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Traum. Виж мнението
    Така, да ти кажа. ХУбаво беше, супер даже не познавах всички, но се запознахме, докато играхме. И ти понеже в русенската тема пита за друг боулинг - аз бях в този до Пени и да, има и билярд, тей че и билярд играхме (аз не, защото не мога, но попринцип). Не е никак лоша идея за празнуване на рожден ден.
    Благодаря ти много , но до кое Пени точно ? И трябва ли предварително да "резервирам" ;dd

Супер фен Аватара на slicky
    Пенито, което е относително близко до спортното.

Скоро ходих на боулинг в мола и попандах на някакъв рожден ден. Отстрани изглеждаше, че всички си прекарват супер. Препоръчвам ти там да го направиш, тъй като и обстановката е много добра, пускат хубава музика, самото кафе до боулинга също е много добре направено. Предимството на боулинга до Пени е, че там няма толкова много хора, има голям шанс да сте само вие и ще ви е по-спокойно. И на двете места има билярд, обаче в мола има само 2 маси и едната е почти винаги заета, така че ако искате да съчетаете двете игри, трябва да се насочиш към залата до Пенито.

намери им място се одрежат кат казаци и сичко е ок ;д

Цитирай Първоначално написано от nikola1234 Виж мнението
    намери им място се одрежат кат казаци и сичко е ок ;д
    Обаче има една малка уловка Авторката иска
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    да си остане един приятен спомен.

Мисля, че рожденникът резервира преди да отидем.

Град
    Русе
    ^ Стига си ми спамил темата.

И аз имам рожден ден след седмица (на 16 ставам). Мислех върху боулинга, но вече съм го правил и искам нещо по- различно тази година. Идеята за дискотека хич не ми допада. Моля помагайте. Благодаря предварително.
    П.С. Дойде ми идея за пейнтбол. Разбрах, че в Пловдив има две игрища. Добра ли е идеята?

Град
    Русе
    Супер ти е идеята даже. Поне на мен би ми станало супер забавно.

ако си от СФ ги заведи в мексиканския ресторант мани го тоя китайски

Град
    Русе
    От Русе съм си. ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми