- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Съвет..
Здравейте...загубих си личната карта..но баща ми е ужасен човек и няма да ме разбера...той за 2лв ме прави на нищо..а какво остава за глобата...ще получа писмо с акта...какво да направя...дали мога да говоря с пощата и да не ми се праща писмото по адрес...дай те ми съвет..моля ви.............
Не, най-добре му кажи всичко сега. По-добре да разбере от теб, а не случайно. Иначе няма повече да ти има доверие за нищо.
но, аз не искам да му казвам.. просто ми кажете има ли някакъв вариант от пощата да не ми пращат писмото на пощата,а да отида аз да си го взема..
Даже има вариант и до вратата да го донесат, ако са сключили от полицията договор с фирма. Няма смисъл, ще разбере. Може да му се наложи да попълни твои лични данни някъде, нали ти е баща?! Ще разбере и тогава няма да ти има доверие за нищо, щом везнъж си го излъгала за такова сериозно нещо.
Разбирам, че не искаш да му казваш, ама най-добре му признай всичко и да разбере за тази история с личната карта от теб, а не случайно. Кажи му, че не му искаш пари за акта и го плати сама, така ще разбере, че можеш да поемаш отговорност.