- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тати утре ще ме води на мола да ми купи Аpple Айфон 4G за 1390 лева
син на цвят, което го прави от униклана серияНека ви е ят!
Я си гледай работата бе олигофрен недорасъл.Това не те прави по - голям а те прави все по надут
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Преди време беше пуснал същата тема.Измисли нещо ново.
хубаво е че е виртуалния живот да лъжеш децата тук , сигурно баща ти бачка Сот , а майка ти се праска със съседа докато сънуваш сънища с виртуални жени![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
да да да , сигурно е с няква стара нокиа прегърбен от бачкане и сина му се филмира във форума щото никои не го знаеТакиа омряли хиени кат тебе си личат , то ако е истина няма го говориш , бииш от сто километра на очи че си някъв изнемогващ Парцал дето не може и да троли даже
![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Ами, като не ставаш за две стотинки и си некадърен, е нормално баща ти да ти купува, а не ти сам.
Сега тати ще ми купува, утре аз ще си купувам сам. Сега той влага всичко възможно, за да направи велик и як човек от мен.Според тати, колкото повече тъпча другите и им се фукам колко съм велик, толкова по-бързо ще стана як и велик. Затова ви споделям тази съществена за живота ми информация.
Нека ви е ят! Аз съм най-якия пък!
![]()
Галакси S2 е мноо по-як от айфона
само малоумник бе дал 1000+ лева за телефон
Не е верно.Покупката ми е страхотна! Мога да кажа на телефона: "Наеби Наско вместо мене" и той ще го направи
А и това, че ще дам 1390 лева за телефон е много полезно за българската икономика, защото тези пари ще бъдат наляти в джоба на инвеститори, а 400 и кусур лева ще отидат директно за ДДС и за магистрали.
![]()
Последно редактирано от D1esel : 01-04-2012 на 17:12
Втффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффф
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
После да се похвалиш, искам да се снимаш с него![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
няма по малоумна тема просто кво ни интересува твоя телефон мн ми пука аз , и не те прави по готин а по голям фуклю нз на колко си години от 1 седмица съм във форума и ти се удивлявам на глупостите
и ще ми се обадиш да си говорим, налЕ?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3