- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момчетата :)
Как ще реагирате и как ще се пувствате ако някое момиче просто ви мелуне. На ример возите се в .ейса и като се объррете за да слезнете някое момиче ви мелуне без да казва нищо... или Нещо от този род.
Ще се изненадам приятно, особено ако момичето е симпатично.![]()
Welcome to the Jungle...
Незнам ама ми се струва , че си я писал пиян ( или по мен съдя , че така пиша единствено когато сам се "насрал" с пиене ) . А отностно въпроса : зависи изцяло от ситуацията ( за мен ) .
Зависи от момичето и ситуацията. В повечето случаи бих се почувствал неловко.
Или някои още го държи или е сънувал мокър сън и решил да го разкаже
Ще се ужася :O Едва ли ще преживея такъв срам...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Вкарал си се в некъв филм, бате... вика ей така да ви мелуне... ква ще да е тая?
Момиче съм може би за изненада на всички тук които си мислят че съм момче![]()
^ ахахаха . ;д;д;д;
п.с. по темата няма да отговарям щото съм момиче ;д
плануваш си хода и проверяваш реакцията, а? хитро.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ако ме целуне така рандъмно някоя.. първо ще си помисля, че е травестит... това не се случва в риъл лайф![]()
Ако бях момче и няква ме целуне в рейса и слезе, ще си помисля, че не й стиска да се запознае с мен. Оттам - мераците ми отпадат, дори да е няква хубавка.
На мен ми се е случвало и беше много приятно защото пък и момичето беше хубава и аз я заговорих веднага след това и тя ми вика еми много си сладък и ме кефиш и си залафихме![]()
Поне можеше да си поправиш поста. Или си мислиш, че Целуне, наистина се пише с М лол....
Иначе, ако съм момче и някоя просто е така ме целуне....ще ми стане некво тъпо. Дори и да прилича на Моника Белучи, пак ще ми е некво тъпо, особено ако избяга след това.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
без да бяга след това...
пс. всеки ден например пътувате заедно за да ходиите на училище, в различни училища, качвате се и слизате на различни спирки, знаете си физиономиите , но по някоя или друга причина жсеки ден пътувате зааедно и по някое време тя се обръща и ви целува..