- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да направя нещо неповториме утре?!
Ходим ит близо 6 месеца,до преди седмица живеехме зедно,стана голям скандал и много интриги и проблеми след това между нас.След това отново се събрахме,но вече просто не е същото,караниците са през час,а през ден късаме отново и отново,утре съм я уговорил да дойде до нас да ми донесе едни неща и аз също да и дам нейните,обаче искам да направя нещо,което да я остави без дъх и максимално да и припомни колко щастливи бяхме,какви ли не изненади съм правил досега,100 свещи,цветя,глупости каквото се сетите,искам нещо найстина уникално да направя,давайте идей хора!![]()
Никакви изненади не могат да променят това положение.
Ако все пак си решил да я изненадаш с нещо наистина специално и лично аз предлагам да избягаш от клишетата. Сети се за някой уникален ваш си момент, в който сте били наистина щастливи, който ви е останал като еталон за вашата любов и го разиграй. Нека обстановката е същата, музиката, храната (ако е имало), аромата даже. Прави каквото си правил тогава и кажи каквото си казал. Накарай я да си спомни как се е чувствала точно в онзи миг.
И все пак бъди наясно, че даже да успееш това няма да реши проблемите ви.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Наясно съм,но как да захвърля всичко така немога преди да съм дал всичко от себе си.
За връзка трябват двама. Трябва и двамата да искате и да търсите разрешение на проблемите. Не при всяка спънка да си обирате багажа и "Разделяме се".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хмм.. думите, които можеш да кажеш ще бъдат много по - специални от какъвто и да е подарък.
еми аз съм на мнение, че тези, които се карат се обичат повече от тези, които се гледат в очите и се правят, че всичко е идеално.. покажи й, че я обичаш и да ти идва от сърце идеята![]()
Всъщност каквото и да направиш , ще е безсмислено. Поне според мен връзката ви се е изчерпала , щом караниците са през час.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
може би трябва да се разделите за малко, това ще покаже дали е изчерпана връзката
Предлагам ти да и напишеш писмо дето описваш точно как се чувстваш и за хубавите и за лошите ви моменти и след това да го сложиш в нещата дето трябва да и даваш.