.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Голяма болка

Здравейте : )
    От около 2 месеца не съм девствена, но не съм правила и нормален секс. Звучи странно, но е така... от тогава съм правила около 10тиина опита, при които съм страшно възбудена, умирам да ми "го вкарат", но като дойде този момент и много ме боли, направо умирам.. и понеже момчето ми е доста издръжливо, смисъл той като си бие чикии издържа 50 минути, мисля че е ясно как е при секса... и веднъж около 15 минути успях да преживея с таиз болка и тя не спря.. незнам възбудена съм си, но дойде ли време за тфа и като усетя болката и всичко си умира
    Ако има значение съм на 16, а той на 17 = )

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Да не му е много голям или дебел?
    Пробвайте с лубриканти.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    тея нови акаунти с по 1 мнение и страмните им публикации ги гледам вече 5 години и почвам да се съмнявам че тва е вид PR на сайта
    GTA Stunting

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Bixel Виж мнението
    тея нови акаунти с по 1 мнение и страмните им публикации ги гледам вече 5 години и почвам да се съмнявам че тва е вид PR на сайта
    Ами ако са се регнали точно за да попитат тоя срамния въпрос, за да поискат мнение...
    Близко е до акъла - все пак и моето първо беше така.

Eм не.. регистрирах се за да попитам ^^

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Добре. Да кажем че ти си така, но последните 4-5 години влизайки в тоя форум забелязвам всеки ден нови акаунти с по 1-2 мнения да пускат пикантни теми като тази. Ако трябва да съм честен, идеята е много добра за реклама на сайта, но мисля че вече е време някой да се усети, че има хора с истински проблеми, а тези теми просто поемат вниманието...

Едит: Този акаунт ми е от 2008, защото предния го баннаха по безумни причини, затова казвам че съм от много време във форума.
    GTA Stunting

Може да имаш раничка

Тясна си..? Попитай приятеля си какво усеща ТОЙ като ти го набие.

Мега фен
    Свали ли си гащите преди да ти го вкара ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Виж сега първите месеци , нормално да те боли..подкрепям едно по-горно мнение , попитай какво чувства той ! Когато започнете , недейте веднага да почвате да се "клатите" .. просто затвори очи и не мисли за болката .. при мен първи път ме болеше много , бях притеснена и т.н .. просто затворих очи и болката се превърна в голямо удоволствие ! Просто когато е в теб не започвайте веднага ами нека го задържи в теб и после постепенно да ускорява .. не веднага разбира се див секс .. постепенно със дните , в които го правите .. мисля ,че ще ти помогне .. успех

Eм да свалих си гащите |( теб ако те ебът нон стоп и нямаш проблеми с болката, аз си имам : )

Стела, благодаря ти ^^

Цитирай Първоначално написано от sexapilve Виж мнението
    Eм да свалих си гащите |( теб ако те ебът нон стоп и нямаш проблеми с болката, аз си имам : )

Стела, благодаря ти ^^

Пак заповядай Не го правя от кой знае колко време , но много неща съм прочела ,до много по - компетентни хора съм се допитала .. и в приложението им нямаше грешка ! Ще се радвам да съм ти помогнала ! А и щом е издържала 15 мин. значи си е свалила гащите ! Елементарно ,Уотсън стига да прочетеш , не да се правиш на компетентен веднага

Ем.. първо едното пръстче, второто пръстче? .. Да те поразшири мъничко, а след това да ти го вкарва. Първо да е бавно и нежно, постепенно да ускорява темпото. Не мисли за болката! Мисли за удоволствието, което ще изпиташ.

^^ много точен отговор !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си