.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Smile Стигнах и до там да пиша по форуми. . ОБИЧАМ Я !!!!

Здравейте ! На 13 съм и проблемът ми е, че наистина обичам едно момиче . . но ето на тя е по - голяма от мен и е на 14 ! Винаги, когато се видим се прегръщаме, а понякога ме целува (по бузата ;д), започнах да изпитвам чувства към нея преди година и нещо ! Имахме и връзка, но тя продължи само месец .. и е ясно, че ме остави защото съм по - малък от нея. Всеки ден си пишем смс-и и тя ми каза, че аз съм първото момче на което е казала, че истински обича. Дори и й написах няколко текста (песни, уж), но не знам вече какво да правя . . .

Трябва да те разочаровам. Не съм чул нито една 13 годишна връзка да е приключила със брак

Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Трябва да те разочаровам. Не съм чул нито една 13 годишна връзка да е приключила със брак
    Значи си глух, тъп и не четеш.

Цитирай Първоначално написано от Cyandreamer Виж мнението
    Значи си глух, тъп и не четеш.
    Много ясно прочетох въпроса. Ама ти не си достатъчно умен за да разбереш отговора ми!

Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Много ясно прочетох въпроса. Ама ти не си достатъчно умен за да разбереш отговора ми!
    Ти си достатъчно зле за да не разбереш какво имам в предвид. Любов на 13 е приключвала с брак в много чести случаи, и не касае само малцинствата. Заради това съдя, че си невеж и се изказваш неподготвен.

Цитирай Първоначално написано от Cyandreamer Виж мнението
    Ти си достатъчно зле за да не разбереш какво имам в предвид. Любов на 13 е приключвала с брак в много чести случаи, и не касае само малцинствата. Заради това съдя, че си невеж и се изказваш неподготвен.
    Да кажеш обратното на моето твърдение не е достатъчно за да ме убедиш, а достатъчно за да покажеш че се глупак който сере по форумите.
    На тази възраст предполагам че това му е било първото момиче. Винаги във първата връзка чувствата са по силни. Той няма база за сравнение и си мисли че я обича.Дори и да не е първата му връзка. Факта че тя го е оставила показва че го разиграва. 1 година разлика не е повод за да зарежеш някого когото обичаш. Ако ти смяташ че имат някакво бъдеще със момиче което е издържало 1 месец със тебе тогава му го кажи и той ще ти повярва защото най вероятно това иска да чуе.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разбира се, че си първото момче, на което тя е казала, обичам те "истински" - за бога, тя е на 14, а ти на 13. Да не би да е имала 10 "връзки" преди това?

Не знам какви ги вършите. Аз на 13-14 никога не съм мислила за любов.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ауу, колко си изпаднал само, на 13 да пише по форумите,лелее.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    ауу, колко си изпаднал само, на 13 да пише по форумите,лелее.
    Вместо да се гаврите, дайте съвет.

Cyandreamer е напълно прав/а и го/я подкрепям изцяло. Но за съжаление е глупаво да не си с някой,
    защото е по - малък от теб. Ако имаш истински чувства, нямаше да те вълнува това, мое мнение.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Според мен се влияе от мнението на околните. Сега вие се сблъсквате с "приятелските" ви коментари, в които често има гавра и прочие. Тя вероятно наистина има чувства към теб, но може би я е страх от всички други. Не и се обиждай ако е така. /само предполагам/ Поговори си с нея.

П.С. - какво като е на 13 .. да бе, така ще кажете на 13 не сте мислили за любов..
    П.П.С. - о, определено има връзки завършили със сватба на тези години!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    JESUS CHRIST!!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Е..братче х ( .. За някаква 1 кирлива година ще те остави?! .. Какво? ...;хх
    Това момиче още има чувства към теб. Обясни й, че 1 година разлика не е от значение в една връзка. Обясни й колко много я обичаш и колко много значи за теб.

Град
    Ахтопол
    На 13 години още правихме ножки на плейбоя, ти за любов си тръгнал да пишеш.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от Makkmic Виж мнението
    Здравейте ! На 13 съм и проблемът ми е, че наистина обичам едно момиче . . но ето на тя е по - голяма от мен и е на 14 ! Винаги, когато се видим се прегръщаме, а понякога ме целува (по бузата ;д), започнах да изпитвам чувства към нея преди година и нещо ! Имахме и връзка, но тя продължи само месец .. и е ясно, че ме остави защото съм по - малък от нея. Всеки ден си пишем смс-и и тя ми каза, че аз съм първото момче на което е казала, че истински обича. Дори и й написах няколко текста (песни, уж), но не знам вече какво да правя . . .
    Здрасти, на колко години си?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си