.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    PLovdiv

Нямам приятели

Определено това е най-коментираната тема при тинейджърите. Значи аз съм на 16години и нямам много приятели. В училище от класа имам 2-3ма, но сме от други градове и немога да излизам с тях. В моя град нямам много познати, не излизам вънка с никой. Гледам на моите години хората правят купони, аз даже на нова година бях вкъщи със родителите си. Общо взето съм много затворен. Какво ще ми препоръчате. Мерси

Запиши се на някакъв спорт. Ще срещнеш нови хора, ще създадеш приятелства и нови връзки..

Град
    PLovdiv
    Цитирай Първоначално написано от monini4ka Виж мнението
    Запиши се на някакъв спорт. Ще срещнеш нови хора, ще създадеш приятелства и нови връзки..
    Лятото мисля да се запиша, защото сега нямам много време. Мисля на фитнес, но там само с момчета ще се запозная, пък ще е добре да има и мацки. :Д

Идеята за спорта наистина е много добра

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ааррргххх!! това със спорта навсякъде го казват.. идеята не е добра, а единствената, за която може някой да се сети ..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от denispetrov Виж мнението
    Лятото мисля да се запиша, защото сега нямам много време. Мисля на фитнес, но там само с момчета ще се запозная, пък ще е добре да има и мацки. :Д
    Глупости.. ;д И момичета ходят на фитнес!
    Иначе ако мислиш това да стане лятото по-добре според мен да не се забутваш във фитнес залата - някъде на въздух ще е по-добре, но ти си решаваш де.
    То за фитнес между другото не е нужно да се записваш - и сега като намериш 2-3 часа свободно време може да ходиш. Дори и един път в седмицата да е..

Само аз ли смятам, че е по-добре с 2ма 3-ма истински приятели, отколкото с 20-30 използвачи

Град
    PLovdiv
    Глупости.. ;д И момичета ходят на фитнес!
    Иначе ако мислиш това да стане лятото по-добре според мен да не се забутваш във фитнес залата - някъде на въздух ще е по-добре, но ти си решаваш де.
    То за фитнес между другото не е нужно да се записваш - и сега като намериш 2-3 часа свободно време може да ходиш. Дори и един път в седмицата да е..
    А какъв спорт на въздух? Иначе ако намеря време ще посещавам фитнес зали.

ходи в Интеракт, адски много помага
    http://www.interact2482.org/
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Banned Голям фен
    Мии Хип-Хоп има момчета има и момичета щ се запознаеш с тях и готово :П таман и ще се научиш да танцуваш ако неможеш и готово ;д решен проблем

Цитирай Първоначално написано от denispetrov Виж мнението
    А какъв спорт на въздух? Иначе ако намеря време ще посещавам фитнес зали.
    Ти си момче - футбол не те ли влече? Пък и момичетата по принцип си падат по футболисти.. ;д

Повече от фен Аватара на maximxxl
    Ти си момче - футбол не те ли влече? Пък и момичетата по принцип си падат по футболисти.. ;д
    Е това е много тъпо.За к'во пък да го влече футбол,к'во като е момче?Не всички момчета се интересуват от футбола...Има 100 пъти по-забавни и честни игри от футбола-волейболът е добър пример!А да най-често кифлите се впечатляват от футболистчетата,за това не лъжи човека!

Цитирай Първоначално написано от xNirvanAx Виж мнението
    Само аз ли смятам, че е по-добре с 2ма 3-ма истински приятели, отколкото с 20-30 използвачи
    много точно

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    maximxxl, можеше да спестиш глупавия пост...

Повече от фен Аватара на maximxxl
    psychopath, напротив!това е самата истина.Дразня се като започнат да определят кой какво трябва да харесва...щом си момче трябва да ти харесва футболът,а щом си момиче задължително гримове и такива неща...ми не е така,както казах съществуват много разнообразни спортове,много по-добри от футбола според мен!И погледнато от всякъде особено бг. футбол е такава платена и корумпирана помия,че няма на къде повече...! ;p

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Добре, от класа имаш 2-3, от другите нямаш ли някакви познати? В по-горните класове? Съседи, някви познати от квартала, от детството? От стария клас?

Идеята за спорта е едно добро начало, така че не я оставяй за лятото, защото е след 6 месеца чак.
    Отборните спортове са подходящи - футбол, волейбол,баскет, просто да имаш няква основа, за да завържеш контакти. Ако смятат, че си готин, пичовете ще те канят с тях да излизаш и прочие, ще те приобщят в няква компания. Мнението за интеракт също е много добра идея, ще ти е полезно за доста неща.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Повече от фен Аватара на antineutral
    А кое точно те смущава във факта, че нямаш приятели? Че не можеш да излизаш ли? То за това приятели не са нужни, а крака, очи и т.н. Или просто се чувстваш самотен и имаш необходимост да си сред повече хора, както ти препоръчаха по-горе? Или пък, което подозирам, ти е кофти, защото някой си навън е казал, че да излизаш навън по купони е супер важно супер смислено, готско и т.н.? Добре ли се чувстваш, когато излизаш навън?

Град
    PLovdiv
    Ами на футбол се бях записал преди 2-3год, играх към 4-5месеца и се отказах незнайно защо, оттам имах много познати, но 2-3год като не съм се срещал сиг. вече не ме знаят. Имам интерес последно време към баскетбола. Абе познати ест. имам, но е друго да имаш компания 4-5 човека и ако някои каже че не може да излиза да излизаш с другите, друго е да е 1 човек и ако каже не мога да излизам, да си останеш в къща.
    @antineutral Просто имам нужда да съм сред повече хора.

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Ясно Хората го казаха, спорта е най-доброто. Audiophile е напълно прав. Във всеки град има предостатъчно площадки свободни, на които се прави нещо, не е задължително да участваш, можеш просто да присъстваш, а като има някой познат е още по-добре
    Някога и компютърните зали бяха алтернатива, но сега вече не е така

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    ходи в Интеракт, адски много помага
    http://www.interact2482.org/
    Всеки ли може да се запише? Доколкото прочетох зависи от даскалото ти. Примерно за София, ако си от английската или стопанската можеш, но ако си от ФЕГ например- не. Така ли е?
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    Е това е много тъпо.За к'во пък да го влече футбол,к'во като е момче?Не всички момчета се интересуват от футбола...Има 100 пъти по-забавни и честни игри от футбола-волейболът е добър пример!А да най-често кифлите се впечатляват от футболистчетата,за това не лъжи човека!
    Истина е, че ако не го влече футбола няма нищо лошо, но е вярно, че момичетата харесват футболисти , защото са атлетични .. а не някаква дебелаци или по-кльощави от самите тях и като ги пипнеш да им броиш костите.. много помага да се набиеш в очите на момичетата е ако имаш малко мускули (: А за спорта някой беше препоръчал хип-хоп аз също го препоръчвам, ще се запознаеш с свестни момичета, а за момчета не знам (:

Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    psychopath, напротив!това е самата истина.Дразня се като започнат да определят кой какво трябва да харесва...щом си момче трябва да ти харесва футболът,а щом си момиче задължително гримове и такива неща...ми не е така,както казах съществуват много разнообразни спортове,много по-добри от футбола според мен!И погледнато от всякъде особено бг. футбол е такава платена и корумпирана помия,че няма на къде повече...! ;p
    Момчето попита за спорт на открито и му дадох пример просто.. Не съм му казала "Футбол трябва да играеш, 'щото си момче. Не може друг спорт!"

Много си прав !!
    denispetrov: Мога да ти кажа че и аз нямам много приятели.Имам една приятелка с която сиговоря за всичко , но пък и с нея излизам много рядко , иначе днешно време всички просто са само ПОЗНАТИ !

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Искай повече от просто познанство с хората! Обаждай се и бъди организатор. Никой няма да те покани, ако се криеш. А с времето ще натрупаш собствен опит в общуването и как да разграничаваш истинските хора от използвачите.

Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Всеки ли може да се запише? Доколкото прочетох зависи от даскалото ти. Примерно за София, ако си от английската или стопанската можеш, но ако си от ФЕГ например- не. Така ли е?
    в София и в Пловдив има клубове към самите у-ща, но има и такива, които не са свързани с някое училище, докато в останалите градове (примерно в Бургас) няма чак такова разпределение - в моя клуб има хора от най-малко 6 различни училища (: oсвен това трябва да присъстваш на 4-5 сбирки и да вземеш участие в 1 проект - така е по принцип - и ставаш член
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си