.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    ами не искам да казвам че нямаме възможност щото тука всички сиг са някви богаташчета дето само са отварят...то да кажеш еми с брекети само става..лесно е ама пари има ли ? както и да е аз исках само да ми дадете някакъв съвет ..вече никви теми няма да прая щот не мога да ви трая вече.. вместо да ми помогнете вие тука ми се зъбите .. ай изтривайте темата вече!!!
    Момиче съм!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    ами не искам да казвам че нямаме възможност щото тука всички сиг са някви богаташчета дето само са отварят...то да кажеш еми с брекети само става..лесно е ама пари има ли ? както и да е аз исках само да ми дадете някакъв съвет ..вече никви теми няма да прая щот не мога да ви трая вече.. вместо да ми помогнете вие тука ми се зъбите .. ай изтривайте темата вече!!!
    Никой не ти се зъби, ти подведе хората, като каза, че не искаш да си слагаш брекети, а не че нямаш възможност. Едва ли някой щеше да ти каже нещо подобно, ако беше казала истината. Освен това никой тук не е виновен, че за брекети се плаща. Ами както вече казах- няма безплатен обяд, за всичко се плаща.
    А шините, за които говориш, че си ги носила година и малко..ами аз не съм чула някой да е носил по-малко от две-три години, а ти си имаш криви зъбки, не лека корекция.. Много малко си ги носила, за да има ефект.
    Отделете пари за брекети, не е невъзможно. Не всички, които носят са богаташи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си