.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    отиди на ортодонт да ти сложат шини избора е твой дали да носиш брекети или такива които се махат и слагат
    Ама тя е носила шини вече, но нямало ефект..то и какъв ефект да има за година и половина..?! И сега ние сме виновни, че се плащат брекетите. Аз реших, че щом питаш, значи имаш възможност да си позволиш да си промениш зъбите. Иначе защо пък ще питаш? Сами няма да се оправят, иначе хората няма да дават куп пари за брекети, фасети и т.н.
    Освен това цените на брекетите са между 1000 и 3000 лв. Не е задължително да слагаш най-скъпите, нали?

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от slunchoy Виж мнението
    Аз имах подобен проблем преди предните ми 2 зъба бяха раздалечени,обаче зъби не ми липсваха.Оправих се след 4 години носене на скоби, не беше най-приятното изживяване,но сега имам прави зъби.така,че слагай пак скобите и ще търпиш колкото се налага.А колкото до липсата на зъби до сега вече сигурно трябва да са ти паднали всички не знам как е положението, не могат да пораснат или са счупени.Сега се сещам,че и на мен 1 зъб не искаше да порасне много време но сега си е на ред.Трябва да отидеш на зъболекар да каже какво е положението,ако няма изгледи за порастване почвайте да събирате парички за фасети,но не ми се вярва да е толкова фатално.
    те всичките зъби са ми пораснали ..
    Момиче съм!!!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Ама тя е носила шини вече, но нямало ефект..то и какъв ефект да има за година и половина..?! И сега ние сме виновни, че се плащат брекетите. Аз реших, че щом питаш, значи имаш възможност да си позволиш да си промениш зъбите. Иначе защо пък ще питаш? Сами няма да се оправят, иначе хората няма да дават куп пари за брекети, фасети и т.н.
    Освен това цените на брекетите са между 1000 и 3000 лв. Не е задължително да слагаш най-скъпите, нали?
    е не може ли да питам аз не знам колко струват брекетите и питам ..знаех само че са много скъпи мерси че ми казахте ..ще говоря с майка ми ..а за шините незнам дали година и половина съм ги носила така мисля
    Момиче съм!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Брекетите са между 1000 и 3000 лева, зависи какви са, с какво покритие, цвят и тем подобни глупости.
    Моите преди 5 години, като ги сложих, ги носих две години точно, 1500 лева ми струваше цялата история, всичко се плаща на вноски, които за 2 години не са чак толкова страшни.
    Майка ми също си сложи брекети, нейните бяха 2000 лева, защото бяха прозрачни, да не се били виждали, носи ги една година, после ги свали, ама то нейното носене беше едно несериозно... И сега единият й зъб е леко крив отново. Ама то си е нейн проблем, щото то има някои неща, които трябва да се вземат предвид като ти слагат.
    Имам и приятелка, на която й сложиха от 3000 кинта, само че нейните били по някаква специална технология, щото тя милата си беше отчайващ случай. Носи ги вече 3 години и половина, ако не и повече.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Брекетите са между 1000 и 3000 лева, зависи какви са, с какво покритие, цвят и тем подобни глупости.
    Моите преди 5 години, като ги сложих, ги носих две години точно, 1500 лева ми струваше цялата история, всичко се плаща на вноски, които за 2 години не са чак толкова страшни.
    Майка ми също си сложи брекети, нейните бяха 2000 лева, защото бяха прозрачни, да не се били виждали, носи ги една година, после ги свали, ама то нейното носене беше едно несериозно... И сега единият й зъб е леко крив отново. Ама то си е нейн проблем, щото то има някои неща, които трябва да се вземат предвид като ти слагат.
    Имам и приятелка, на която й сложиха от 3000 кинта, само че нейните били по някаква специална технология, щото тя милата си беше отчайващ случай. Носи ги вече 3 години и половина, ако не и повече.
    а резултата какъв е?
    Момиче съм!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    При кого?
    Моите зъби се оправиха, захапката ми се оправи, прибраха се и сега само се грижа да са бели и чисти.
    На майка ми, както казах, единият й зъб се измести леко, ама тя не носеше там допълнителните неща, които ти ги дават, докато носиш брекети.
    На другото момиче също й се прибраха зъбите, на нея горните бяха изнесени страшно напред, но сега са на едно ниво с долните. И все пак продължава да ги носи, защото много бавно се наместват явно. Не знам, на мен ми изглеждат прави като цяло, но тя настоява, че има за къде още да се подобрява.
    От всичките ми съученици, които са имали брекети, сега няма един с криви зъби.

Повече от фен
    Резултатите и времето, през което се носят са индивидуални, както и шматарок е обяснил. Ако си спазваш всичко, после няма как да имаш пак криви зъби. Добър ортодонт и подходящи брекети са необходими за хубави зъби.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Затова е по-добре сега да сложиш брекети - защото сега си млада и зъбите растят, и по-бързо ще се изместят. Докато, когато порастнеш, ще се движат примерно 2 мм на година, а не 5 мм както примерно биха се движели ако ги сложиш сега.

Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Ами тогава защо липсват 2 зъба ,счупени ли са

Град
    София, България
    Не. Понякога, след като млечните паднат, няма зародиши на други, нови и постоянни зъби.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от slunchoy Виж мнението
    Ами тогава защо липсват 2 зъба ,счупени ли са
    не не са счупени аз сложих шини когато всички зъби ми пораснаха ... нещо не са могли да израстнат..незнам защо но не са счупени просто ги няма
    Момиче съм!!!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не. Понякога, след като млечните паднат, няма зародиши на други, нови и постоянни зъби.
    Еми аз какво казах.

Вместо да се оплакваш по форуми, вземи малко да почетеш и да видиш как може да се разреши проблема.

Град
    Varna
    Търся но нищо не намирам...
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Брекети и това е !...Нямаш избор , а и майка ти трябва да се примири с паричната загуба ..Така де , то това касае до някъде и здравето ти и тя трябва да го разбере !..Иди на ортодонт и зъболекар , ще ти кажат най-добре!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Търся но нищо не намирам...
    Какво има да търсиш- казах ти вече как се процедира. Сега отивай на ортодонт и това е.

Град
    Varna
    Ще отида но не точно сега!!
    Момиче съм!!!

[QUOTE=teddybearMV;9983591]Има си хора, колкото и да си мият зъбите, то пак съм им жълти. По-лесно им се оцветява емайла. Не е до миене само.
    И не се казва брикети, а брекети. Брикетите са вид дървени въглища, брекетите са за зъбите.[/Q

Ооо мерси за забелжката .. тя да си мие зъбите и да са и чисти , ако ще и да са и жълти , и да ходи по често на зъболекар мойте зъби са си пефектни , аз си изразявам мнението !

Моите също са криви двата ми предни зъба и кучешките са изпъкнали но мисля че това не е толкова фатално а и даже ми изглежда сладурско колкото и смешно да звучи ...

Абе, просто може да нямат пари. Да, и аз имам криви зъби и искам да си ги оправя, и мен ме е срам. Родителите ми искат и те да съм с красива усмивка, но просто нямаме тази възможност. За това не бързаи веднага да нападаш.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Преди 10г. и аз имах проблем с кривите зъби,но сложих скоби и сега всичко е наред.Щом си на 13 имаш още време да сложиш скоби.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Преди 3 години отидох при Арнаутска (Варна) сложиха ми скоби за 500 лева! Стига ве... И така...двата ми предни зъба бяха страшно раздалечени,прибраха се. И тази година-март ми сложиха нови шини за около 100лв. Носих ги един месец и както се бяха слели двата ми предни зъба,те пак се раздалечиха,ама малко. И този месец ми смениха зъболекаря,защото майка ми и баща ми бяха против старата ми зъболекарка,заради отзивите. И новия зъболекар ми каза ,че нося прекалено много шините си,че трябвало да ги нося ,само докато спя. Дори ми разпусна шините,защото бяха много стегнати. И виждам ,че има вече резултат-имам долен предкътник,който сега расте,той е до кучешкия ми. И кучешкият беше много навътре,а днеска го виждам ,че се е понаместил малко. На 13 съм.
    А по темата:отиди на зъболекар,родителите ти също искат да имаш перфектна усмивка! И според мен могат да ти купят шини за 100 лева. Че и за по-малко!

Не си стой с кривите зъби, че прави много лошо впечатление (поне на мен). Брекетите малко хора имат възможност да платят в брой, то си има лизинг за тази работа. Не си го причинявай това да стоиш с грозни зъби ...

Супер фен Аватара на Anonys
    Мани ги тея брекети, имам чудесна усмивка с все още млечен зъб, поради причината, че оня там се опрял на корените на другия и си почива, не ще' да излиза.

Така като бях малка носих и аз шини но много малко време и то само вечер май и ги плуех докато спя но както и да е и ефекта беше никакъв , за което много съжелявам и сега нося брекети който са 3500 лв. малко соленко но няма начин по добре взимай някакви мерки от колкото после да сажеляваш и ние не сме някви мега богатите но намерихме начин и ми сложиха преди няма снимка на която да се усмихна а сега на всяка тъй ,че си прави изводи !

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Мани ги тея брекети, имам чудесна усмивка с все още млечен зъб, поради причината, че оня там се опрял на корените на другия и си почива, не ще' да излиза.
    Гръмни се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си