.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Препоръчайте ми хранителна добавка :)

Здравейте! Искам да кача малко мускулна маса .. Висок съм 172 см и тежа 68 килограма, на 16 години съм. Препоръчайте ми някакви хранителни добавки, които да са подходящи за моята възраст .. А и знам, че не става само с хапчета.. Ще тренирам, но искам и с нещо да си помогна Благодаря ви предварително. А и като ми кажете хранителни добавки, може да ми споделите опита си ако сте ги ползвали.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Почвай да четеш за хранителен режим и остави добавките.Щом не го споменаваш въобще значи още си начинаещ или нещо просто куца.

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Почвай да четеш за хранителен режим и остави добавките.Щом не го споменаваш въобще значи още си начинаещ или нещо просто куца.
    Аз, че съм начинаещ, начинаещ съм. Но хранителният режим го имам.. Само добавките останаха Но ако искаш предложи някой хр. режим

Супер фен Аватара на HolyShit
    За качване - ВВД
    Добавки може да вземеш суроватъчен протеин(ако не ти стига протеина от храната) , аминокиселини ,някои витамини и едно рибено масло да речем.Не ти трябва кой знае кво.Щом имаш режим,значи е добре....

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    За качване - ВВД
    Добавки може да вземеш суроватъчен протеин(ако не ти стига протеина от храната) , аминокиселини ,някои витамини и едно рибено масло да речем.Не ти трябва кой знае кво.Щом имаш режим,значи е добре....
    Благодаря много. Но ако може някоя конкретна добавка да ми кажеш

NO Explode 100 % ефект..няма да сбъркаш ако си купиш.След 2-3 пъти приемане усещаш прилива на сила,напомпване,изпъкване на вени и така нататък.Води се азотен бустър,но е страхотен от личен опит ти го казвам.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от cali_high Виж мнението
    NO Explode 100 % ефект..няма да сбъркаш ако си купиш.След 2-3 пъти приемане усещаш прилива на сила,напомпване,изпъкване на вени и така нататък.Води се азотен бустър,но е страхотен от личен опит ти го казвам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    REAL GAINS HA UNIVERSAL
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си