Баща ми междудругото харесва Лепа Брена. И мне, пак не позна.
Първоначално написано от DisappointedDreamer Баща ми междудругото харесва Лепа Брена. И мне, пак не позна. E те ако мисшиш, че ще си признаят, че са се е*али вашите, за да те направят... Разбира се, че ще ти кажат, че са правили любов, като са те правили, не секс
Първоначално написано от DisappointedDreamer Баща ми междудругото харесва Лепа Брена. То май всички от това поколение я харесват, там с Драгана, Шабан и още куп "славейчета"
Първоначално написано от EinGutesKind То май всички от това поколение я харесват, там с Драгана, Шабан и още куп "славейчета" Нали, само че той беше в Сърбия 3 години и оттам също. Ааа, не на оргия. Били са само двамката. На топло в стаята си.
Първоначално написано от DisappointedDreamer Нали, само че той беше в Сърбия 3 години и оттам също. Ааа, не на оргия. Били са само двамката. На топло в стаята си. На топло - дрън, дрън. Стояли са на студено, за да правят икономия от топлофикация.
Първоначално написано от D1esel На топло - дрън, дрън. Стояли са на студено, за да правят икономия от топлофикация. Да, защото по онова време в посолството наистина са пестели от ток - желязна логика имаш!
Първоначално написано от DisappointedDreamer Да, защото по онова време в посолството наистина са пестели от ток - желязна логика имаш! Ooo aма те са се опитали да емигрират в Западна Германия и са ги заловили и после са ги пратили в посолството... колко жалко
Правила