- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баща му е боклук!Вече трудно сдържам мнението си за него..Помогнете
Да, точно така сложи му "цианкалий в храната". Много си хитра и зряла. Желаеш смъртта на бащата на приятелят си, браво. Похвално. Да, карайте се, заради баща му! Той сам си го е избрал все пак, нали?
Не казвам,че той постъпва правилно, но и ти не постъпваш правилно. На спокойният и истеричният мъж най-малко им трябва емоционално нестабилно момиченце да им се меси.
ОМГ... усещам как темата ще тръгне в съвсем друга посока.. През оная ми работа е за имотите му !Ок? Аз кво?Да не би да нямам имоти? Не ми трябват неговите!И с най-бедни мъже съм била преди него- и кво по-малко ли съм ги обичала.. Пф...лесно се правят заключения във форум...Без подобни заключения за мен, казала съм го като шега, който не я разбира, да не я разбира.Крайна съм дори в шегите си когато съм ядосана.. Няма да обяснявам повторно изводите си при подобни коментари.. не е това темата..
Самият факт, че слагаш етикети, като 'беден' и 'богат' на хората и после използваш гениалният си "черен хумор", който се състои в това да кажеш, че много ти се ще човекът, който е създал твоят любим да умре и ти даже си готова до помогнеш показва, че не си толкова здравомислеща и стабилна за колкото се мислиш, така че по-добре не се меси в отношенията на нечие друго семейство. В един момент казваш, че сте на ръба - финансово, в следващият, че имаш много имоти...Това също говори много за теб...
Иначе, на този свят има много идиоти, но с някои по една или друга причина трябва да се държим добре. Утре, когато шефът ти се държи гадно с теб какво ще направиш? Ще пуснеш тема във форума, че е "Б-О-К-Л-У-К"? Или ще му вдигнеш скандал и ще му кажеш, че искаш да го отровиш? Овладей си малко нервичките и се подготви за животът, защото повярвай ми в него има много по-долни хора, които ще трябва да търпиш всеки ден и с които ще трябва да се отнасяш добре. Ако приятелят ти не искаше да се вижда с баща си, просто нямаше да го прави, но той иска и ти трябва да уважиш това негово решение и да се държиш добре.
gledai sega tegli my EDNA DALGA MAINA i da ne ti pyka kakwo govori ! ne my obrashtaii vnimanie ! TOVA NE E CHOVEK