.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Banned Супер фен
    Да, точно така сложи му "цианкалий в храната". Много си хитра и зряла. Желаеш смъртта на бащата на приятелят си, браво. Похвално. Да, карайте се, заради баща му! Той сам си го е избрал все пак, нали?
    Не казвам,че той постъпва правилно, но и ти не постъпваш правилно. На спокойният и истеричният мъж най-малко им трябва емоционално нестабилно момиченце да им се меси.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Да, точно така сложи му "цианкалий в храната". Много си хитра и зряла. Желаеш смъртта на бащата на приятелят си, браво. Похвално. Да, карайте се, заради баща му! Той сам си го е избрал все пак, нали?
    Не казвам,че той постъпва правилно, но и ти не постъпваш правилно. На спокойният и истеричният мъж най-малко им трябва емоционално нестабилно момиченце да им се меси.
    ти от черни шегички да разбираш?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever Виж мнението
    ти от черни шегички да разбираш?
    Кви черни шеги? В такъв сериозен текст, дето си написала, го казваш. Не би трябвало дори през ума да ти е минавало. Да не говорим, че е най-долния начин да убиеш някого, с отрова.
    Temet Nosce

벨야카

ОМГ... усещам как темата ще тръгне в съвсем друга посока.. През оная ми работа е за имотите му !Ок? Аз кво?Да не би да нямам имоти? Не ми трябват неговите!И с най-бедни мъже съм била преди него- и кво по-малко ли съм ги обичала.. Пф...лесно се правят заключения във форум...Без подобни заключения за мен, казала съм го като шега, който не я разбира, да не я разбира.Крайна съм дори в шегите си когато съм ядосана.. Няма да обяснявам повторно изводите си при подобни коментари.. не е това темата..

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever Виж мнението
    ОМГ... усещам как темата ще тръгне в съвсем друга посока.. През оная ми работа е за имотите му !Ок? Аз кво?Да не би да нямам имоти? Не ми трябват неговите!И с най-бедни мъже съм била преди него- и кво по-малко ли съм ги обичала.. Пф...лесно се правят заключения във форум...Без подобни заключения за мен, казала съм го като шега, който не я разбира, да не я разбира.Крайна съм дори в шегите си когато съм ядосана.. Няма да обяснявам повторно изводите си при подобни коментари.. не е това темата..
    Самият факт, че слагаш етикети, като 'беден' и 'богат' на хората и после използваш гениалният си "черен хумор", който се състои в това да кажеш, че много ти се ще човекът, който е създал твоят любим да умре и ти даже си готова до помогнеш показва, че не си толкова здравомислеща и стабилна за колкото се мислиш, така че по-добре не се меси в отношенията на нечие друго семейство. В един момент казваш, че сте на ръба - финансово, в следващият, че имаш много имоти...Това също говори много за теб...
    Иначе, на този свят има много идиоти, но с някои по една или друга причина трябва да се държим добре. Утре, когато шефът ти се държи гадно с теб какво ще направиш? Ще пуснеш тема във форума, че е "Б-О-К-Л-У-К"? Или ще му вдигнеш скандал и ще му кажеш, че искаш да го отровиш? Овладей си малко нервичките и се подготви за животът, защото повярвай ми в него има много по-долни хора, които ще трябва да търпиш всеки ден и с които ще трябва да се отнасяш добре. Ако приятелят ти не искаше да се вижда с баща си, просто нямаше да го прави, но той иска и ти трябва да уважиш това негово решение и да се държиш добре.

gledai sega tegli my EDNA DALGA MAINA i da ne ti pyka kakwo govori ! ne my obrashtaii vnimanie ! TOVA NE E CHOVEK

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си