.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Тия етикети не ги слага тя, а обществото. И мен са ме наричали бедна родителите на един бивш. Кой в такъв случай слага етикетите? Тези, които те обиждат на недостоен/на заради финансовото ти състояние или тези, които не подбират гаджетата си по парите?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Тия етикети не ги слага тя, а обществото. И мен са ме наричали бедна родителите на един бивш. Кой в такъв случай слага етикетите? Тези, които те обиждат на недостоен/на заради финансовото ти състояние или тези, които не подбират гаджетата си по парите?
    Тя е част от обществото, както и ти, както и аз. Обществото не е фирма или заведение, до които нямаме достъп,а самите ние. Това, че за да ни докаже, че е толерантна и не се интересува от тези етикети и финансови състояния тя трябва да сложи тези етикети е много повърхностно и нелогично.
    Иначе не знам в какъв контекст са те наричали бедна, така че не мога да кажа дали е било с цел да те вербуват за недостойна.
    Тя щом не се интересува от пари защо,по дяволите, някога е повдигала въпроса? От къде знае кой е бил "беден" и кой "богат"? Ще кажеш, че то си личи - ами, тя защо е тръгнала да си прави сметка колко му струва това и онова?
    Моля ти се, да мисли какво пише и как се изразява, ако не иска "толкова лесно да си правим заключения във форума".

Гледай сега ..хубавичко.Имотите са на семейството ми, от което съм част и аз.Достъп до тях все още нямам.Не са намерили за добре- не са ги продали, че да се видим в пари.Не дължа повече обяснения.Същото важи и за приятеля ми.Не са наши имотите , както си му е реда, остават на нас един ден, след много време.Живи и здрави да са родителите ми още много време, нищо лошо не съм казала.

По кое съм разбирала , кой бил беден и кой богат?Ха!Не съм му се ровила в портмонето, нито си ги избирам с конкурс, задавайки въпроса: Как ти е социалния и финансовия статус?!Що за глупост, извинявай??Тука въпроса опира до отношението баща-дете, което за мен е абсурдно, и в моя конкретен случай обяснявам, как бащата е материалист в случая , а не да ми се обръща темата как аз му искам имотите.Логико!Точно както го е описала SisiStrange, търся начин да се справя с проблема, избягвайки далеч от въпросния персонаж...Шефът, който според теб , ще се държи лошо с мен, няма да ми става евентуален роднина, че да ми пука, какво прави. Милиони пъти съм говорила с приятеля ми на тази тема- не желае контакт с бащата!Зависим е от него , заради подписаното листче хартия.Говорили сме безброй пъти как след като му мине давността, този човек не съществува за нас по никакъв начин.

Аман от разбирачи

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever Виж мнението
    Гледай сега ..хубавичко.Имотите са на семейството ми, от което съм част и аз.Достъп до тях все още нямам.Не са намерили за добре- не са ги продали, че да се видим в пари.Не дължа повече обяснения.Същото важи и за приятеля ми.Не са наши имотите , както си му е реда, остават на нас един ден, след много време.Живи и здрави да са родителите ми още много време, нищо лошо не съм казала.
    Аааа на семейството, нали? Ти си част от него, ама нямаш никакъв принос за тях.. понеже беше казала "Да не би да нямам имоти? " Хайде малко да не се изхвърляме. Плюс това обикновено хора с такива неща, пари, имоти и т.н не се изтъкват във форуми как щели да се видят в пари. Разбираш ли? Имай си ги тези неща, но просто е излишно да се хвалиш, а това точно така ми прозвуча.

По темата няма да коментирам, защото за мен това са.. всъщност както и да е. Просто я следях и отбележих това, което ме подразни. Също така (но това е друга тема за друго място) две години за такава връзка въобще, ама въобще не са много.

Дори и да ме копираш и да се опиташ да се заядеш (спориш) евентуално - ще ти пратя просто една усмивка, защото не ми се спори. Беше.. странично отбелязване извън темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си