- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баща му е боклук!Вече трудно сдържам мнението си за него..Помогнете
^ Тия етикети не ги слага тя, а обществото. И мен са ме наричали бедна родителите на един бивш. Кой в такъв случай слага етикетите? Тези, които те обиждат на недостоен/на заради финансовото ти състояние или тези, които не подбират гаджетата си по парите?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тя е част от обществото, както и ти, както и аз. Обществото не е фирма или заведение, до които нямаме достъп,а самите ние. Това, че за да ни докаже, че е толерантна и не се интересува от тези етикети и финансови състояния тя трябва да сложи тези етикети е много повърхностно и нелогично.
Иначе не знам в какъв контекст са те наричали бедна, така че не мога да кажа дали е било с цел да те вербуват за недостойна.
Тя щом не се интересува от пари защо,по дяволите, някога е повдигала въпроса? От къде знае кой е бил "беден" и кой "богат"? Ще кажеш, че то си личи - ами, тя защо е тръгнала да си прави сметка колко му струва това и онова?
Моля ти се, да мисли какво пише и как се изразява, ако не иска "толкова лесно да си правим заключения във форума".
Гледай сега ..хубавичко.Имотите са на семейството ми, от което съм част и аз.Достъп до тях все още нямам.Не са намерили за добре- не са ги продали, че да се видим в пари.Не дължа повече обяснения.Същото важи и за приятеля ми.Не са наши имотите , както си му е реда, остават на нас един ден, след много време.Живи и здрави да са родителите ми още много време, нищо лошо не съм казала.
По кое съм разбирала , кой бил беден и кой богат?Ха!Не съм му се ровила в портмонето, нито си ги избирам с конкурс, задавайки въпроса: Как ти е социалния и финансовия статус?!Що за глупост, извинявай??Тука въпроса опира до отношението баща-дете, което за мен е абсурдно, и в моя конкретен случай обяснявам, как бащата е материалист в случая , а не да ми се обръща темата как аз му искам имотите.Логико!Точно както го е описала SisiStrange, търся начин да се справя с проблема, избягвайки далеч от въпросния персонаж...Шефът, който според теб , ще се държи лошо с мен, няма да ми става евентуален роднина, че да ми пука, какво прави. Милиони пъти съм говорила с приятеля ми на тази тема- не желае контакт с бащата!Зависим е от него , заради подписаното листче хартия.Говорили сме безброй пъти как след като му мине давността, този човек не съществува за нас по никакъв начин.
Аман от разбирачи![]()
Аааа на семейството, нали? Ти си част от него, ама нямаш никакъв принос за тях.. понеже беше казала "Да не би да нямам имоти? " Хайде малко да не се изхвърляме. Плюс това обикновено хора с такива неща, пари, имоти и т.н не се изтъкват във форуми как щели да се видят в пари. Разбираш ли? Имай си ги тези неща, но просто е излишно да се хвалиш, а това точно така ми прозвуча.
По темата няма да коментирам, защото за мен това са.. всъщност както и да е. Просто я следях и отбележих това, което ме подразни. Също така (но това е друга тема за друго място) две години за такава връзка въобще, ама въобще не са много.
Дори и да ме копираш и да се опиташ да се заядеш (спориш) евентуално - ще ти пратя просто една усмивка, защото не ми се спори. Беше.. странично отбелязване извън темата.
![]()