.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    На мен много грозно впечатление ми направи това, че когато бащата поиска услуга от сина си, тя разбира се е платена. Както може да искаш родителите ти да ти заплащат това, че им правиш някаква услуга, така и те могат да поискат да им върнеш парите, които ти дават за да се образоваш. Или пък случая със стационарния телефон, ами прекалено голям проблем е направил, в което не виждам никакъв смисъл. Нищо нямаше да му стане на приятеля ти, ако беше потърсил някаква друга оферта, вместо веднага да скача аз не го ползвам, значи не ме засяга. Всичко това ми изглежда все едно някое малко дете стои пред родителите си и тропа с крак, че иска близалка. Или беше споменала, че си говорят на фамилии, а знаеш ли каква е причината за това, защото поне в началото не вярвам никой баща да се обръща към детето си с фамилията, за да се стигне до това нещо е станало. А всяко нещо си има и две страни.

Колкото до това какво можеш да направиш ти, за мен нямаш никаква работа да се месиш в отношенията на тяхното семейство. Просто не е твоя работа. Човекът, който трябва да направи нещо, е приятелят ти и всичко си зависи от него. Не е малко дете, че ти да му оправяш живота. Както той реши, така да постъпи, но това трябва той да го направи.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от vesito13 Виж мнението
    На мен много грозно впечатление ми направи това, че когато бащата поиска услуга от сина си, тя разбира се е платена. Както може да искаш родителите ти да ти заплащат това, че им правиш някаква услуга, така и те могат да поискат да им върнеш парите, които ти дават за да се образоваш. Или пък случая със стационарния телефон, ами прекалено голям проблем е направил, в което не виждам никакъв смисъл. Нищо нямаше да му стане на приятеля ти, ако беше потърсил някаква друга оферта, вместо веднага да скача аз не го ползвам, значи не ме засяга. Всичко това ми изглежда все едно някое малко дете стои пред родителите си и тропа с крак, че иска близалка. Или беше споменала, че си говорят на фамилии, а знаеш ли каква е причината за това, защото поне в началото не вярвам никой баща да се обръща към детето си с фамилията, за да се стигне до това нещо е станало. А всяко нещо си има и две страни.

Колкото до това какво можеш да направиш ти, за мен нямаш никаква работа да се месиш в отношенията на тяхното семейство. Просто не е твоя работа. Човекът, който трябва да направи нещо, е приятелят ти и всичко си зависи от него. Не е малко дете, че ти да му оправяш живота. Както той реши, така да постъпи, но това трябва той да го направи.
    Когато стигнете до там, да си мерите в пари в семейството, кой какво е направил за другия, нещата са загрубели. С вашите бизнес партньори ли сте? Защо не вземете да търгувате с акции за дядовците?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Когато стигнете до там, да си мерите в пари в семейството, кой какво е направил за другия, нещата са загрубели. С вашите бизнес партньори ли сте? Защо не вземете да търгувате с акции за дядовците?
    Именно.
    В едно нормално семейство просто всички се грижат останалите членове да са добре. И правят всичко по силите си за това. И услугите си идват някак съвсем незабележимо и никой не помни кой, на кого, защо, а просто го прави. Все едно аз да искам на мама пари, за дето съм измила чиниите или съм и проверила английския на някоя публикация. Абсурд. Още по-абсурдно би ми било тя да ми иска обратно парите, които е хвърлила по мен. Ем... ако не си готов да се грижиш и да издържаш едно дете, не го прави...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Далеч не съм казала, че това е правилно. Нито оправдавам бащата, той определено не е прав и не е това начина да се отнася със сина си. Но да си говорим реално, когато има две страни не можем да кажем, че вината е само в едната. Преди мен десет пъти се повтори колко лош е бащата, какво отвратително поведение има и т.н. Не смятам, че е нужно и аз да го повторя още 2-3 пъти само за броя на мненията. Просто споменах това, което не беше написано от никой. За мен И в сина има вина, неправилни постъпки, лошо отношение. И това семейство явно е стигнало да си мери кой какво е направил за другия, но това е цяло семейство, не само бащата. Замислете се и за тези неща. Все още съм склонна да твърдя, че виновният не е само бащата.
    Съгласна съм и с мнението на windowlicker.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си