.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Бихте ли тръгнали с момче, което е с девствен мустак

Здравейте, понеже разгледах темата "Какво най-много мразите във външния вид на момче" и там момичетата масово споделяха, че не харесват момчета с девствени мустаци. За това аз реших да попитам женската аудитория бихте ли тръгнали с момче, което все още не си е обръснало мустака

anonymous708973
    Guest
    Не бих.
    Първо, защото това ще значи, че е малък.
    Второ, защото е отвратително селско, отблъскващо и мисълта да го усещам върху себе си ме отвращава.

Не.
    За мен лично е доста отвратително, гнусно изглеждащо и неприемливо.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако го обръсне, бих.
    И на мен ми изглежда противно, а не коства кой знае какво, за да се оправи.
    Говори ми за неподдържаност.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Само ако си богат.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Тц, отблъскващо е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на djipsito
    Не, не искам да ми гъделичка под носа или... по-надолу

Абее.. не.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не бих.
    Първо, защото това ще значи, че е малък.
    Второ, защото е отвратително селско, отблъскващо и мисълта да го усещам върху себе си ме отвращава.
    +1. Гнусно е.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    тва е бахти отвратителното, отвратителни са ми да ги гледам се едно са глънали врабчета... (момче съм, да не стаа объркване)
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Biskfitka
    не,гнусно е
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на toad
    Ама ако има парички ще ходите и друго ще правите
    Сега не бихте мислили така , но като поостареете ще търсите сметката , че и за еквиваленти на Пищова ще се омъжвате ,а вие един мустак :P

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ако го обръсне, бих.
    И на мен ми изглежда противно, а не коства кой знае какво, за да се оправи.
    Говори ми за неподдържаност.
    +1 Иначе си е гнусотия и признак на лоша лична хигиена

Мега фен Аватара на Chacho
    Не бих, тръгнал с каквото и да е момче или изглеждащо като момче същество. Всъщност исках нещо друго да коментирам. Много момчета не се бръснат в началото на пубертета, за да не им стане много гъста брадата, да не им расте прекалено бързо и други бабини небивалици. Не вярвайте на тия глупости, почнах в 6ти клас, а сега, 8 години по-късно, се бръсна веднъж на 5 дена или повече и най-много ходя с набола брада. Бръснете ги тия мустаци, че чак на мен ми става гадно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Ами и аз по принцип не бих тръгнал с каквото и да е момче , но т'ва с тия мустаци е супер селско. И като се сетя, че има някои, които не си ги бръснат до 16-17 години :X .. Дори брадата да ти стане по-гъста е доста по-добре, отколкото да ходиш с тоя мъх под нсоа

ХАхахааха, че хубава тема. Най-хубавото е, че вече и 2та пола имат мустаци и не само девствени, ами направо бради.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не бих, тръгнал с каквото и да е момче или изглеждащо като момче същество. Всъщност исках нещо друго да коментирам. Много момчета не се бръснат в началото на пубертета, за да не им стане много гъста брадата, да не им расте прекалено бързо и други бабини небивалици. Не вярвайте на тия глупости, почнах в 6ти клас, а сега, 8 години по-късно, се бръсна веднъж на 5 дена или повече и най-много ходя с набола брада. Бръснете ги тия мустаци, че чак на мен ми става гадно.
    Хайде без такива заключения и въобще не са бабини небивалици. Това, че на теб ти е рехава и мека брадата е съвсем друго. Аз също се бръсна от 5-6 клас и бях най-космат в класа. Всеки си е различен. Не мога да си позволя да я пусна 5 дни, защото после ме боли като се бръсна и това не е от захабено ножче и т.н, а защото косъма е много твърд и ставам кръводарител. Вечерта към 6-7 ако се обръсна на другата сутрин вече боцкам. Някой пък въобще нямат брада. Индивидуално е.

Този мустак съм виждал хора на по 24 още да го носят. Не е признак, че си малък, но е много отблъскващо. Дай, ако е мустак да е http://men.hotnews.bg/uploads/tinymc...eeeeeeeeee.JPG или http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...3_910058_n.jpg . Поне да е гъст и да се вижда, че е пуснат след редовно бръснене, а не нещо мязащо на разхвърляни прозрачни конци.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Аз също се бръсна от 5-6 клас и бях най-космат в класа.
    Добре дошъл в клуба. С разликата, че сега не се бръсна.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Отврат! Блааа... Това е също толкова гадно, колкото и девствените мустаци.
    Зависи от човека и от това какво му отива. Повечето момчета/мъже, които познавам, ходят гладко обръснати, защото повече им отива и повече се харесват. Приятелят ми си поддържа брада и мустаци (ама не като тия горе в стил Милко Калайджиев), не мога да си го представя гладко обръснат, пък и много ми харесва така

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отврат! Блааа... Това е също толкова гадно, колкото и девствените мустаци.
    Зависи от човека и от това какво му отива. Повечето момчета/мъже, които познавам, ходят гладко обръснати, защото повече им отива и повече се харесват. Приятелят ми си поддържа брада и мустаци (ама не като тия горе в стил Милко Калайджиев), не мога да си го представя гладко обръснат, пък и много ми харесва така
    Е, аз не съм казал, че е хубаво, но ако е мустак да е мустак, както си трябва.

И аз ходя гладко избръснат. Колкото се може по-гладко. Почти всеки ден се бръсна на контра и се стремя да е толкова гладно, че се едно нямам брада.

Имало е времена в които съм бил с брада и съм я подържал с машинка за подстригване, но гладко ми е по-удобно и си има своите предимства. Поне за мен.

Гледам ги тез' малките набори и идващото поколение и потрес. Кой от кой по кьосав. За мен е много отвратително мъж да няма брада.

Така и така се забърборихме за космарлаци.. ето една хубава брада.

http://www.vratovrazka.bg/images/sto...eard/beard.jpg

и

http://manolomen.com/images/monkeytail-beard.jpg

anonymous708973
    Guest
    Не си добре...

Защо? Кажи, че не ти харесва това сладурче с маймунската опашка на лицето.. rofl

Не разликата в годините ще е прекалено голяма явно

Леко набол е най-хубаво

Мега фен Аватара на Chacho
    @Irti, казвам, че не зависи от бръсненето, а от гена. Имам достатъчно брада, за да коментирам, повярвай, но мойта не е от ранното бръснене, а по наследство. Между другото съм говорил с достатъчно доктори на няколко доктори на темата и те по същия начин изкоментираха. Може да стане малко по-твърда и черна, просто защото връхчетата ще станат по-дебели, но нито ще расте по-бързо, нито ще се сгъсти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не знам, приятел, но примерно баща ми няма много брада. Рядка му е доста.

Имам приятели, които не се бръснат, а се подстригват с машинка, защото просто е невъзможно да се обръснеш от толкова гъста брада.. боли много и като се задрапат с ножчетата става едни ми ти червени петна и т.н.

При мен честото бръснене на контра ми одебели брадата и засили растежа.

Татко има колеги, които се бръснат по два пъти на ден.

Последно редактирано от Irti : 01-11-2012 на 11:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си