.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Много съм слаб

Здравейте, проблема ми е, че съм доста слаб за моите години. На 15 съм, 177см и някъде 55-58 кг. което мисля, че е доста малко. Мога да си хвана цялата китката с ръката, това не е чак толкова зле защото познавам много такива хора. Обаче на мен проблема ми е, че ми се личи, че съм слаб а пък и на момичетата не им се харесват много такива момчета. Лятото тренирах по лостове и съм доста релефен. Дайте някакъв съвет как да вдигна маса, като изключваме вариант фитнес

Banned Голям фен
    Е защо без фитнес ? смисал аз съм 1 85-6 и съм 64 кг и сега вторият срок ще почна да ходя на фитнет незнам друг вариант ;д е шоколади,боза,торта,хамбур ери джумерки ;д хаахха

Яж повече месо, пиле с ориз и пиле с картофи от това най-много се качва маса.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Е защо без фитнес ? смисал аз съм 1 85-6 и съм 64 кг и сега вторият срок ще почна да ходя на фитнет незнам друг вариант ;д е шоколади,боза,торта,хамбур ери джумерки ;д хаахха
    и аз мисля, че малко нездравословна храна ще ти дойде добре ;дд

На тази възраст е трудно да качиш, защото метаболизмът ти е много бърз, но не е невъзможно. Започни да се храниш по-често и особено вечер след 7 часа, защото тогава метаболизмът се забавя. А колкото до спорт, фитнесът не е много предпочитан, но той ще ти даде най-голям резултат, защото там вдигаш с повечко килограми.

Голям фен Аватара на Leticcia
    яж по-мазни храни, но все пак помни, може и да е генетично заложено
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си