- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лошо ли постъпи Бойко Борисов като каза, че наредил на Цветанов да даде пържоли...
За мен такова изказване е недопустимо. Потресох се, когато чух какво каза и веднага седнах на лаптопа да видя само моята реакция ли е такава. Хубаво е, че този път има по-голям обществен отзвук, дано има и някакви резултати.
На мен пък точно този обществен отзвук не ми харесва. Премиерът вече се извини за думите си. Защо никой не споменава, че премиерът не е спал цяла нощ, защото е работил по случая, а се набляга само на това, че е наредил кучето да получи награда? Какво лошо има в това? Та без кучетата сме за никъде! Това е факт! Казва го човек, който има цели 2!
Отговорът на това, защо се набляга на пържолите, е следния: Най-големият кошмар на мафията не е Бойко Борисов! Най-големият им кошмар е Бойко Борисов да получи втори мандат! Защото тогава СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ще може да се реформира из основи и да задейства, както всички ние искаме! За тази цел им трябваше нов президент, който ще встъпи в длъжност само след 10 дни! Така че част от реформата вече е завършена.
А палежите на коли и сгради са защото същите тези хора искат да съборят Цветан Цветанов! Защото МВР залови много престъпници, които СЪДЕБНАТА СИСТЕМА пусна. Е, след някоя друга година вече и това няма да е така! Освен, ако масите не ги хване яд за 4-те пържоли и не гласуват за някой друг сребролюбец.. като Сергейчо, Волен или Янев, които очевидно и тримата имат психически и сексуални отклонения...
Последно редактирано от D1esel : 01-12-2012 на 22:37